איך אפשר לקבל שירות SMS על מספר ה-Fly שלי

לא מועברים אליי מסרי SMS מה-FlyNumber שלי לנייד, אנא ייעצו.

מצטערים, המערכת שלנו אינה מעבירה הודעות SMS

האם זה אי פעם יתמך? נראה שלא אמורים להיות שום מכשולים טכניים ליישום הדבר, בהתחשב בכך שניתן להעביר שיחות קוליות והודעת טקסט היא שבריר מכמות הנתונים של שיחת קול.

הטכנולוגיה הנדרשת ליישום SMS אינה מורכבת, אך עלינו לשלב אותה עם ה‑PBX כדי שהמשתמשים יוכלו לנצל אותה במלואה. נעדכן בהחלט נושא זה ברגע שיהיה לנו מידע נוסף.

יש חדשות לגבי זה? הרבה אנשים מחכים לפונקציונליות הזו.

כרגע זה בתהליך, אבל אין לנו תאריך יעד (ETA) ברור, מצטער.

אני גם רוצה לקבל הודעות טקסט לטלפון הנייד הייעודי שלי. יש חדשות בנושא הזה? בלי הפיצ’ר הזה השירות שלכם די חסר ערך עבורי.

אנא פתח כרטיס תמיכה ואולי נוכל להוסיף את הפיצ’ר לחשבון שלך באופן ידני אם המדינה מאפשרת זאת

תודה

מצטער, אבל אני לא מבין מה זה “טיקט”. פתחתי את חלון הטיקט ולחצתי על מספר הטלפון הווירטואלי שלי, אבל אין לי מושג מה אני אמור לכתוב בתיבה. האם אני פשוט אמור לכתוב שאני רוצה שירות SMS לטלפון שלי (טלפון נייד איטלקי)?

כן, אתה צודק, אבל כרגע אין הודעות SMS למספרים באיטליה.

תודה

שלום,
האם קיימת אפשרות לשליחת SMS לאזור יפן?

תודה.

מצטער, לא כרגע

עכשיו כשאתם עובדים דרך מרכזיית PBX, האם אפשר להשתמש במספר 647 fly לשליחת וקבלת SMS? בהנחה שהמספר שאליו אנו מפנים תומך בהודעות SMS?

זה מה שאנחנו מתכננים, כן, כדי שמספרים בקנדה יעבדו עם ה‑SMS, ותהיה לנו עדכון.

אבל האם ניתן לעשות זאת כרגע?

מצטער, לא כרגע

כמעט שנה כבר, ועדיין כלום? אני במיוחד מעוניין לקבל מספר נייד וירטואלי אוסטרלי לקבלת SMS.

היי

כן, היו כמה עיכובים בלתי צפויים, אבל אנחנו אמורים להפעיל את זה ממש בקרוב, יחד עם הרבה פיצ’רים נוספים.

האם SMS נתמך עבור נורווגיה? אני אהפוך ללקוח ברגע ש-SMS יהיה נתמך, מכיוון שזה נדרש עבור השימוש המתוכנן שלי.

למרבה הצער, נורווגיה לא תתמוך ב־SMS כאשר זה יושק. זה עשוי להשתנות, אך אין כרגע מועד יעד (ETA) ברור.