לא מצליח לקבל קוד אימות SMS למספר Flynumber

שלום. רכשתי מספר טלפון אמריקאי ואני מתכנן לבצע שיחות עם האפליקציה Mobilevoip באייפון. אני משתמש ב‑Cheapvoip כספק VOIP, שנמצא בתוך אפליקציית Mobilevoip. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לאמת את המספר שלי ב‑flynumber, אני לא מצליח לקבל הודעות SMS. אני גם לא מצליח לבצע אימות באמצעות שיחה.

הפעלתי העברה בדוא״ל בהגדרות החשבון שלי ב‑flynumber ואני לא מוצא הודעות ב‑Gmail שלי. בדקתי גם בתיקיות הספאם/דואר זבל וזה לא שם.

אז, האם יש דרך שבה אוכל לאמת את הטלפון שלי?

בדקתי במערכת שלנו ואנחנו לא רואים שום הודעות SMS שנכנסות למספר שלך ביומנים שלנו. זה כנראה אומר שהודעות האימות מ-MobileVoIP/CheapVoIP בכלל לא מגיעות לרשת שלנו.

מספרים אמריקאיים מ-FlyNumber כן תומכים ב-SMS נכנס, אבל עדיין האחריות היא על השולח בפועל לשלוח את ההודעה.

כמה דברים שאתה יכול לנסות:

1. ליצור קשר עם התמיכה של MobileVoIP/CheapVoIP ולשאול אם הם מאפשרים אימות עם מספרים וירטואליים/VoIP.
  2. לבדוק אם הם מציעים שיטת אימות חלופית, כמו אימות באמצעות אימייל או “אימות בשיחת טלפון”.
  3. לנסות להשתמש בשירות אחר שידוע כתואם למספרים וירטואליים.

אוקיי, הבנתי. אני אצור איתם קשר ואבדוק אם הם יכולים לעזור לפתור את הבעיה. בינתיים, יש לך שירותים אחרים שאתה יודע בוודאות שעובדים עם הודעות SMS?

טוב, קיבלתי תשובה מ‑Voipcheap והנה מה שהם אמרו:

לקוח יקר,

עליך להיות מסוגל לקבל את שיחת/הודעת האימות באופן אישי וישיר, אחרת לא ניתן לאמת את המספר. נראה ששיחות האימות מסתיימות כקו תפוס, איננו יכולים להשפיע על כך ועליך לפתור זאת מול ספק השירות שלך.

בעצם, הם לא יכולים לעזור לפתור את הבעיה, וזה מאוד מאכזב מצדם.

ניסיתי לחפש ספקי שירות חלופיים ונתקלתי ב‑Zoiper. קראתי את המדריך הזה ונראה שאם אני רוצה לקבל פרטי SIP, אני חייב לשלם עבור Phone System שעולה ‎14.95‎ דולר לחודש, מה שאני לא יכול להרשות לעצמי.

האם זה אומר שאם אני רוצה להשתמש ב‑Zoiper, אני חייב לשלם גם עבור Phone System?

לא, אתה יכול להשתמש בפתרון כזה עם Zoiper בלי להשתמש במערכת הטלפוניה (Phone System).

טוב, הנה עדכון לגבי המצב שלי:

עקבתי אחרי המדריך שפרסמת לגבי הגדרת האפליקציה Zoiper ו‑SIP2SIP. הצלחתי ליצור חשבון, אבל נתקלתי בבעיה.

בהגדרות הרשת של Zoiper, סטטוס הרישום נכשל אם אני משנה את Transports ל‑TCP ומבטל את STUN. ואם אני מחזיר את Transports ל‑UDP, סטטוס הרישום מצליח, אבל אני לא מצליח לבצע שיחות.

צילום מסך:

יש לך רעיון איך לעקוף את הבעיה הזו?

במקרה הזה כדאי לפנות ל־sip2sip מאחר שאתה מבצע שיחות יוצאות דרכם. תוכל להשתמש במערכת הטלפונים שלנו כדרך קלה לבצע שיחות יוצאות.

רגע, שמתי לב עכשיו שהיתרה המוקדמת שלי ב‑Flynumber היא ‎$0.00. בנוסף, מסתבר שעכשיו אני יכול לקבל שיחות נכנסות באפליקציית Zoiper, אבל לא יכול לבצע שיחות יוצאות. האם זה אומר שאני צריך להוסיף כסף ליתרה המוקדמת ב‑Flynumber?

היתרה הקדם־משולמת היא 0 משום שהכספים שהוספת (2.95 דולר ארה״ב) הוקצו לחודש הראשון על המספר שלך.

היי. אני שמח לדווח שסוף־סוף הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שקיבלתי את קוד האימות מ־Mobilevoip בצורת הודעת שמע למייל שלי. מצאתי אותו בתיקיית דואר הזבל ולאחר שהכנסתי את הקוד, הצלחתי לעבור אימות והאפליקציה עכשיו מסוגלת לבצע שיחות יוצאות.

מצחיק, אני לא יכול לקבל שיחות נכנסות מ־Mobilevoip, אז אני חייב להשתמש ב־Zoiper לשיחות נכנסות וב־Mobilevoip לשיחות יוצאות. למרות שזה קצת לא נוח, זה עושה את העבודה אז אני מרוצה.

תודה Flynumber על העזרה. התשובות והמדריכים שלכם הובילו אותי לפתרון. אמשיך להשתמש בשירות שלכם בשנים הבאות.

תודה על המילים הטובות, ואנחנו מעריכים את העסק שלכם איתנו.

לגבי אי קבלת שיחות ב‑MobileVoIP, ייתכן שה‑FlyNumber לא מוגדר להעביר לשם, ובמקום זאת שולח את השיחות לכתובת ה‑SIP שהגדרתם עבור Zoiper.

בכל מקרה, משמח לשמוע שהכול עובד, ואם תזדקקו למשהו נוסף, אנא הודיעו לנו.