האם FlyNumber מתאים לי? ואם כן, אילו אפשרויות עליי לבחור?

שלום
אני רוצה לשאול אם אני יכול לקבל את כל השיחות למספר הבריטי שאקבל? האם אני באמת יכול לדבר עם המתקשר?

לגבי SMS, האם אני יכול לראות את כל מספרי הטלפון?

האם אני יכול להשתמש בו כדי להירשם ל‑WhatsApp?

האם FlyNumber מתאים לי? אם כן, אילו אפשרויות עליי לבחור?

תודה!

היי ותודה שאתה שוקל אותנו @geeekgeeeko

כן, כמובן, בריטניה היא אחת ממדינות המקור הטובות ביותר שלנו למספרי טלפון, כך שהשיחות אמורות להיות צלולות מאוד.

האם אתה מתכוון לראות את מספר הטלפון ששולח את ה‑SMS? אם כן, אז כן, באימייל שאנו שולחים עם ה‑SMS שנשלח ל‑Uk FlyNumber שלך אנו כוללים את זיהוי המתקשר (Caller ID) (אם רלוונטי).

אנחנו לא יכולים להבטיח זאת, עם זאת ראינו הצלחה בכך עם מספרים מסוימים. הייתי מציע מספר נייד בריטי, כיוון שלפחות בו ה‑SMS מופעל.

אתה יכול לבחור VoIP כדי לבדוק את הדברים, או אולי מספר טלפון ופשוט להעביר את השיחות למספר טלפון רגיל.

פוסט הבלוג הזה יכול לעזור לך להגדיר זאת (או תודיע לנו ואנחנו נוכל לעזור מכאן)

תודה על התשובה שלך!
לגבי חלק ה‑SMS, התכוונתי לשאול אם אני יכול לקבל הודעות SMS, כי החלק של מספר שמתחיל ב‑07 מבלבל אותי. האם אוכל גם להשיב אליו?

מה תהיה העלות עבור VoIP ו/או אפשרות ההפניית השיחות?

תודה שוב!

תוכל לקבל הודעות SMS, עם זאת כרגע אין לנו SMS יוצא. אנחנו בהחלט רוצים להוסיף את זה בעתיד הקרוב וזה נמצא ב"roadmap" שלנו.

אם תבחר ב‑VoIP זה רק 2.95$ עבור המספר ו‑SMS כלול.

תודה, ואני כאן אם תצטרך משהו.

תודה על התשובה שלך.

רק כדי לוודא, המספר הוא מספר שמתחיל ב־07 ולא קו נייח, נכון?
וכשאני בוחר VoIP, זה מבקש ממני להזין host ופרטים – מהם בדיוק הפרטים האלה?

והאם יש עלויות נוספות חוץ מ־2.95? כלומר, האם אחויב לדקה של שיחה או משהו כזה?

תודה!

הגדר חשבון חינמי ב‑sip2sip.info

לאחר מכן תוכל להזין sip2sip.info כ‑host ואז את שם המשתמש שהשתמשת בו שם

(אפשר לשנות את ההגדרות האלה בכל זמן דרך הפאנל שלך אם תטעה במשהו)

נכון, זה נכלל תחת סוג מספר הטלפון “נייד” – זה המספר הבריטי היחיד שיכול גם לקבל SMS.

לא אם אתה עונה באמצעות VoIP; אם אתה מפנה את מספר ה‑FlyNumber הנייד הבריטי למספר טלפון רגיל, תהיה עלות נוספת לדקה.