Ahoj
Používám Flynumber už 3 měsíce. Přesměrovával jsem hovory na Blink SIP, což fungovalo velmi dobře.
Teď jsem potřeboval přesměrovat hovory na svůj mobilní telefon, protože budu cestovat a nebudu mít pořád přístup k notebooku.
V PBX jsem provedl změny, aby se hovor přesměroval na můj mobilní telefon.
Když teď zkusím volat na své flynumber z jiného mobilního telefonu, trvá 5 sekund, než na volajícím zařízení uslyším vyzvánění, a pak na svém mobilním telefonu 20 sekund žádný hovor nepřijmu; po 20 sekundách začne můj mobilní telefon zvonit.
20 sekund je dlouhá doba a obávám se, že můžu přijít o spoustu lidí, protože jim může dojít trpělivost během 20 sekund, kdy nedostanou žádnou odpověď z druhé strany.
Co dělám špatně, setkal se někdo s podobným problémem a podařilo se mu ho vyřešit?
Můj Flynumber je z Austrálie a hovor přijímám na mobilním telefonu v Indii.
Velmi bych ocenil jakoukoli pomoc při řešení tohoto problému.
Díky
Může to být způsobeno mnoha různými faktory – vzdáleností, počtem hopů, operátorem a poskytovateli, abychom jmenovali alespoň některé.
Pokud při použití SIP a Blink nedochází ke zpoždění, naznačuje to, že na našem příchozím směru není nic v nepořádku; pravděpodobně je problém v telefonu, který hovor přijímá – zkuste prosím jiné přesměrovací telefonní číslo.
Také bych zkusil přesměrovat FlyNumber přímo na mobil z hlavního dashboardu.
Můj účet > My FlyNumbers
Děkuji za vaši odpověď.
Zkusil jsem směrovat hovor přímo na mobilní telefon, ale v tom případě to vůbec nefunguje, žádný hovor mi nepřijde.
Zdá se, že to funguje pouze přes ústřednu (PBX).
Rozdíl je nyní 5 zazvonění, můžete prosím navrhnout něco, co by mohlo pomoci tuto čekací dobu zkrátit?
Ujistěte se prosím, že je předvolba správně nastavena a že máte prostředky v předplaceném zůstatku.
Můžete nám také poslat soukromou zprávu s FlyNumber a my to dále prověříme.
Díky
Ano, předvolba je v pořádku a na účtu jsou k dispozici prostředky.
Nemohu vám poslat soukromou zprávu (PM). Hledal jsem na tomto fóru, jak to udělat, ale nenašel jsem žádné rady.
Můžete mě prosím navést, jak vám poslat soukromou zprávu (PM), abych vám mohl poslat své číslo?
Poslali jsme vám soukromou zprávu, prosím odpovězte.
Ahoj, odpověděl jsem ti na soukromou zprávu se svým číslem předevčírem, můžeš se na to prosím podívat a poskytnout nějaké doporučení?
Nevidíme to
Klikněte prosím na „FlyNumber“ na aktuální stránce > Soukromá zpráva