Několik otázek k přenesení izraelského telefonního čísla

Mám několik izraelských mobilních čísel, která bych chtěl přenést k Fly Number. Mám ale pár otázek:

1. Jak dlouho trvá přenést izraelské mobilní číslo? Momentálně používám jako poskytovatele Golan Telecom.

2. Je možné číslo v budoucnu přenést zpět k některému mobilnímu operátorovi?

3. Jaké jsou možnosti příjmu SMS zpráv z přeneseného čísla? Je to pouze e‑mail?

4. Na vašem webu nevidím iOS aplikaci. Vidím, že je možné přesměrování na SIP. Jaké iOS aplikace podle vás dobře fungují s vaší službou? Podporuje některá z nich příjem a odesílání SMS i hlas?

5. Pokud mám více čísel, mohu každé z nich nastavit tak, aby se přesměrovávalo na jiné číslo a jinou e‑mailovou adresu?

6. Zkoušel jsem se zaregistrovat a když odešlu své údaje, stránka registrace se jen znovu načte. Tušíte, co se děje?

Děkuji.

1 Líbí se

Ahoj a děkujeme, že nás zvažujete.

V případě Izraele by to mělo být rychlé, zhruba 2–5 pracovních dnů.

Ano

Momentálně bude Mobile 55 přeposílat zprávy na e-mail, ano.

Pro uskutečňování a přijímání hovorů při používání našeho telefonního systému máme opravdu rádi Zoiper nebo Groundwire. Je to něco, co bychom chtěli rychle implementovat (příchozí a odchozí SMS v SIP aplikacích).

Ano, můžete mít textové zprávy z každého FlyNumber přesměrované na jiný e-mail.

To není dobré, jaký prohlížeč používáte? A zkuste zvolit běžné přesměrování telefonního čísla (s jakýmkoli telefonním číslem).

Dejte nám prosím vědět, pokud to přetrvává.

Našli jsme zde problém, chyba se kvůli nastavení cache nezobrazovala.

… právě nám došla izraelská mobilní čísla, snažíme se je co nejdříve znovu získat (budeme informovat).

Skvělé, čekám na aktualizaci. Mějte prosím na paměti, že jsem chtěl číslo přenést, takže si nejsem jistý, proč potřebujete další číslo, pokud není jen dočasné během přenosu.

Díky a nyní si můžete objednat izraelská mobilní čísla.

Přesně tak, číslo přiřazené systémem bude nahrazeno číslem, které přenášíte.

Takže uvidíte číslo, které přenášíte, ještě předtím, než bude skutečně přeneseno, takže můžete předem aktualizovat nastavení.

Edit: Jakmile si vytvoříte účet a objednáte izraelské mobilní číslo, otevřete ticket ohledně přenosu a my vám co nejdříve pošleme formulář.