Švédské mobilní přenášení čísla, SMS

Ahoj,

mám ve Švédsku mobilní číslo, které je stále aktivní, ale téměř ho nepoužívám. Kvůli celostátním změnám v síti v roce 2026, které zablokují některé modely telefonů, ho potřebuji přenést k jinému operátorovi.

Všiml jsem si někde zmínky, že podpora SMS ve Švédsku byla ve vývoji, ale nenašel jsem potvrzení, že byla dokončena.

Takže pokud použiji FlyNumber k přenesení tohoto čísla a předpokládám, že s přenosem nebude problém, mohl bych si pak nechat SMS zprávy přeposílat na jiné své mobilní číslo nebo do VoIP aplikace?

Je nějaká VoIP aplikace, která je doporučovaná víc než ostatní?

Ahoj Michaeli,

díky, že jsi napsal a zvažuješ naše služby.

Takže pokud použiji FlyNumber k přenesení tohoto čísla, za předpokladu, že s přenosem nebude problém, budu si moci přeposílat SMS zprávy na své jiné mobilní číslo nebo do VoIP aplikace?

Měli bychom být schopni přenést švédské mobilní číslo bez problémů – měj prosím na paměti, že za přenesení švédských mobilních čísel je jednorázový poplatek 75 USD.

Pro příchozí SMS to funguje; odchozí jsou ve vývoji (téměř hotovo).

Existuje nějaká VoIP aplikace, kterou doporučujete před ostatními?

Pokud používáš náš telefonní systém, je k němu k dispozici aplikace, která je s ním integrovaná – jinak se nám opravdu líbí Groundwire (jednorázově placená aplikace).

Standardně telefonní systém stojí 14,95, ale v tomto případě si ho můžeš nechat aktivovat za 9,95 – pokud potřebuješ jen jednoduché příchozí a odchozí hovory, můžeš ho za pár měsíců zrušit, až bude spuštěn nový panel, kde budou příchozí/odchozí hovory součástí každého FlyNumber i bez telefonního systému.

Prosím, otevři ticket a dej nám vědět, které švédské číslo chceš přenést, abychom to mohli potvrdit a v případě, že se rozhodneš pokračovat, zahájit proces.