Kontrola útrat:
Je možné jednorázově dobít určitou částku na účet a po jejím vyčerpání zablokovat jakékoli další používání nebo platby? Chci mít plnou kontrolu nad svými výdaji a zajistit, aby mi nemohlo být naúčtováno víc, než kolik se rozhodnu nabít.
Identifikace místního izraelského čísla:
Mám zájem o získání místního izraelského pevného čísla (ne mobilního), bez funkce SMS.
Pokud tomu správně rozumím, čísla označená „F“ a bez „S“ jsou pouze pevné linky a nepodporují SMS — je to tak?
Upřesnění cen:
Jaká by byla celková cena za nezdarma izraelské pevné číslo?
Kolik by stálo s/bez odchozích hovorů?
Jsou navíc příchozí hovory zcela bez jakýchkoli dalších poplatků?
Vysvětlení na webu mi přišla trochu nejasná, proto bych ocenil podrobnější odpověď.
Ano, můžete nastavit, aby vás účet upozornil, když klesne příliš nízko, a vůbec se nebude automaticky účtovat.
Ano, je to tak. Jediná izraelská čísla, která podporují SMS, jsou „Mobile“ čísla 972-55.
Číslo stojí 2,95 USD a za tuto cenu můžete přijímat neomezené příchozí hovory (přes VOIP).
Odchozí hovory by prozatím vyžadovaly Phone System (pracujeme na interním řešení příchozích/odchozích hovorů, které Phone System nebude vyžadovat) + minutovou sazbu v závislosti na tom, kam voláte.