Dotazy ohledně platebních limitů, typu izraelského čísla a cen

Ahoj,

mám několik dotazů ohledně fungování FlyNumber:

1. Kontrola útrat:
    Je možné jednorázově dobít určitou částku na účet a po jejím vyčerpání zablokovat jakékoli další používání nebo platby? Chci mít plnou kontrolu nad svými výdaji a zajistit, aby mi nemohlo být naúčtováno víc, než kolik se rozhodnu nabít.

2. Identifikace místního izraelského čísla:
    Mám zájem o získání místního izraelského pevného čísla (ne mobilního), bez funkce SMS.
    Pokud tomu správně rozumím, čísla označená „F“ a bez „S“ jsou pouze pevné linky a nepodporují SMS — je to tak?

3. Upřesnění cen:
    Jaká by byla celková cena za nezdarma izraelské pevné číslo?

• Kolik by stálo s/bez odchozích hovorů?
    Jsou navíc příchozí hovory zcela bez jakýchkoli dalších poplatků?

Vysvětlení na webu mi přišla trochu nejasná, proto bych ocenil podrobnější odpověď.

Díky předem!

1 Líbí se

Ahoj @sms – díky za příspěvek.

Ano, můžete nastavit, aby vás účet upozornil, když klesne příliš nízko, a vůbec se nebude automaticky účtovat.

Ano, je to tak. Jediná izraelská čísla, která podporují SMS, jsou „Mobile“ čísla 972-55.

Číslo stojí 2,95 USD a za tuto cenu můžete přijímat neomezené příchozí hovory (přes VOIP).

Odchozí hovory by prozatím vyžadovaly Phone System (pracujeme na interním řešení příchozích/odchozích hovorů, které Phone System nebude vyžadovat) + minutovou sazbu v závislosti na tom, kam voláte.

Dejte nám vědět, pokud budete mít další otázky.