Přenesení čísel Skype a přijímání SMS

Narazil jsem na FlyNumber, protože hledám alternativu ke Skype In číslům. Jsem ohromen flexibilitou možností přesměrování na různé služby, protože to umožňuje růst. Jako mnoho lidí už ale mám číslo u Skype a rád bych ho dál používal (pro příchozí i odchozí hovory).

Podle mého chápání Skype umožňuje přenesení čísel ven (ale ne dovnitř). Bylo by to ideální, kdybychom mohli převést Skype In číslo na FlyNumber. Samozřejmě, Skype je v tomhle také nejasný, takže jakákoli zpětná vazba k tomu by byla užitečná. Viz následující článek:

Přenesení našich Skype čísel by vedlo k dalšímu omezení. Pokud budeme nadále používat Skype, nemůžeme nastavit identifikaci volajícího (Caller ID) odchozího čísla bez SMS. Příjem SMS by byl ve vašem produktu neuvěřitelně užitečný. Místo přesměrování SMS byste zpočátku mohli vyřešit problém se SMS tím, že byste byli schopni zobrazit přijaté SMS ve vašem webovém rozhraní. Vše, co potřebujeme, je možnost přečíst si SMS, abychom mohli ověřit FlyNumber u jiných služeb, jako je Skype.

Doufám, že tato zpětná vazba pomůže!

Grant.

Ahoj Grante,

díky za milou zpětnou vazbu, měli bychom být schopni bez problémů přenést (portovat) číslo Skype.

Můžeš nám poslat soukromou zprávu nebo e‑mail s úplným telefonním číslem a my ti to potvrdíme.

Momentálně nepodporujeme SMS s Flynumber, ale pokud k nám číslo přeneseš, můžeš pomocí SIP volat a přijímat hovory, což ti umožní zobrazovat své číslo FlyNumber jako odchozí identifikaci volajícího (caller ID).

Doufáme, že jednou přidáme přesměrování SMS, ale zatím nemáme žádné předpokládané datum (ETA).