mám virtuální americké číslo od Skype, které potřebuji přenést (portovat). Chci mít možnost uskutečňovat/přijímat hovory a přijímat SMS přes aplikaci v telefonu s Androidem i při cestování do zahraničí. Existují nějaké země, ve kterých bych při cestování nemohl přijímat hovory/SMS?
Která aplikace funguje s Flynumber?
Jaké by také byly poplatky za telefonní číslo a za portaci, za přijímání hovorů a SMS?
Děkujeme, že nás zvažujete, a za to, že využíváte jednoduchou metodu používání našeho cloudového telefonního systému k uskutečňování a přijímání hovorů (součástí je aplikace).
Běžná cena je 14,95 $ měsíčně za telefonní systém; v současné době jej však nabízíme za 9,95 $ pro nově portovaná Skype čísla. Existuje nízká minutová sazba pro odchozí hovory.
SMS jsou odesílány na e‑mail uvedený v účtu. Na to telefonní systém nepotřebujete.
O žádných nevíme a standardně by k tomu docházet nemělo.
Poznámka: Pracujeme na nových funkcích, díky nimž budete moci brzy uskutečňovat a přijímat hovory (stejně jako odesílat SMS) i bez použití telefonního systému.
Ve svém FlyNumber účtu můžete vytvořit ticket (zde si vytvoříte účet) s vaším Skype číslem a my vás provedeme jednoduchým procesem.
Na vašem webu je cena za americké telefonní číslo 2,95 $ měsíčně. Uvedli jste, že pro telefonní systém je nabízená cena 9,95 $ měsíčně (se slevou pro uživatele, kteří přenášejí číslo ze Skypu). Proč je v ceně rozdíl? Jaký je rozdíl ve funkcích?
Když si pořídím jen telefonní číslo (bez telefonního systému), mohu i tak přijímat hovory a SMS?
založil jsem si účet a zahájil proces získání amerického čísla na měsíc. Při nastavování jsem požádal o číslo s předvolbou oblasti 980.
Provedl jsem platbu 2,95 $ přes PayPal, ale stav platby se zobrazuje jako nevyřízený (a můj předplacený zůstatek je nulový).
Na mém účtu se také zobrazuje faktura na částku 2,95 $. Kdy budu moci použít předplacený zůstatek k získání čísla? A budu si moci vybrat své číslo z nějakých dostupných možností v rámci této předvolby?
Protože momentálně cestuji, chci se ujistit, že si budu moci FlyNumber správně zprovoznit.
platbu/objednávku vidíme a číslo bylo odesláno. Máme aktualizovaný panel ve světě, kde si můžete číslo vybrat. Pokud se vám přidělené číslo nelíbí, dejte nám prosím vědět a pošleme vám další možnosti.