איפה אפשר למצוא הוראות ברורות, שלב אחר שלב, להגדרת softphone באנדרואיד עם Flynumber?
ניסיתי את Zoipier אבל האפליקציה נוטה לקרוס.
ניסיתי את Linphone אבל אין לי מושג ברור איך להגדיר את זה, כי אני לא מצליח למצוא את ההוראות.
הפוסט הזה עשוי לעזור, האם אתה משתמש ב‑PBX שלנו?
האם אתה על הגרסה העדכנית ביותר?
אני יכול לעזור עם זה, אם לא אכפת לך לפרסם צילום מסך של ההגדרות אוכל לספק הוראות ברורות יותר לגבי אילו פרטי גישה הולכים לאן.
האם שקלת להשתמש ב‑Groudwire? אני אישית משתמש בזה כבר שנים וזה עובד טוב. זו אפליקציה בתשלום (תשלום חד‑פעמי) אבל לדעתי שווה את זה.
תודה, ממתין לתשובתך
אני מבין לחלוטין את התסכול שבניסיון למצוא הוראות ברורות להגדרת softphone באנדרואיד עם Flynumber. זה יכול להיות אתגר לא קטן!
היי @JackGraves
תודה על הפוסט.
מצטערים לשמוע על כך, תיעוד המוצר יחד עם סוג של מאגר ידע אמורים להיות זמינים בקרוב – זה ממש בתהליך עבודה.
בבלוג יש כמה מדריכי “איך לעשות” קלים.
אם אתה משתמש באנדרואיד או בכל סמארטפון (בלי ה-PBX שלנו)
אם אתה משתמש במערכת הטלפוניה שלנו, כדאי לך לבדוק את הפוסט הזה
תעדכן אותנו אם אתה צריך משהו בכלל.
תודה! למרות שאני אישית לא השתמשתי ב‑Zoiper או Linphone, נתקלתי בדף הבית של Acrobits במהלך החיפוש שלי אחר מידע דומה. יש להם שפע של תובנות מועילות והוראות התקנה שעשויות להיות בדיוק מה שאתה צריך כדי לגרום לסופטפון שלך לפעול בצורה חלקה.
אני מציע לנסות את Acrobits. תוכל לבדוק אם ההוראות שלהם מתאימות לך. תמיד יש הקלה כשמוצאים מדריכים ברורים שלב‑אחר‑שלב שהופכים את תהליך ההגדרה לפשוט יותר.
אני מבין, Acrobits מפתחים אפליקציות VoIP מעולות, אחד מהמדריכים האלה כלל את אפליקציית Acrobits “Groundwire” אם זה עוזר.
מאחר שאנחנו בנושא של מדריכי משתמש, צד שלישי זה כתב מדריך להגדרת FlyNumber ללא ה‑PBX.
מעריך מאוד ואעיין בזה.