TL;DR:
אני מחפש מדריך מהיר איך להפוך את המספר שקניתי לטלפון שעובד לגמרי על המחשב שלי.
הצלחתי לגרום לשיחות לעבוד איכשהו על הסמארטפון שלי בעזרת המדריך הזה:
המדריך היה עשוי היטב.
עכשיו אני מנסה להגדיר את זה על המחשב וזה קצת מציף לנסות לעבור על זה:
נראה לי שאם מישהו יוכל לכוון אותי לכיוון הנכון כדי להתחיל זה יהיה ממש מועיל, משהו בסגנון המדריך לסמארטפון אולי?
הנה כמה דברים שאני רוצה בסופו של דבר להגדיר:
כרגע כשאני מתקשר למספר שקניתי מהמספר השני שלי אני פשוט מקבל הודעה ש״מספר זה אינו בשירות״. אני מחייג 011 לפני כן ואת כל המספר. אידיאלית הייתי רוצה (1א.) להקליט הודעת תא קולי ואז (1ב.) שהתא הקולי יישלח לאימייל לפי בחירתי.
להיות מסוגל להשתמש באיזושהי ״Softphone״ על המחשב כדי שאוכל להשתמש באוזניות שלי כדי להתקשר לאנשים. אידיאלית, סתם לוח מקשים וירטואלי גדול על המסך שאני יכול לחייג בו זה מספיק. אבל אם זה דורש איזו אפליקציה צד שלישי אז אולי אני יכול פשוט להשתמש במה של-FlyNumber יש מובנה ב-phone.systems™. אני לא צריך שום דבר מפואר. פשוט צריך ממש להיות מסוגל לבצע שיחות יוצאות וגם לענות לשיחות על המחשב שלי.
אם אני אמור להשתמש באפליקציית Softphone צד שלישי לשימוש הפשוט שלי, איזו אנשים היו ממליצים?
אני עושה שיחות מעקב למשרות במדינה זרה. כל המידע שמור לי בגיליון נתונים, אז אני לא צריך שום דבר מיוחד מ-FlyNumber כדי לאחסן את הנתונים שלי.
בקבוצת הצלצול ה״ברירת מחדל״ שלי בירוק (אני מניח שזה אונליין) יש תווים אקראיים שהכנסתי כשם מתחת לזמן הצלצול 0 עד 60. מי שאני מתקשר אליו בשיחות יוצאות לא רואה את זה, נכון? הדבר היחיד שאנשים שאני מתקשר אליהם רואים הוא את ״שם זיהוי המתקשר (caller ID name)״ שהגדרתי בחשבון ה‑SIP ואת המספר שממנו אני מתקשר. נכון?
אני חושב שאולי אקנה את הגרסה בתשלום של GroundWire. זו יכולה להיות שאלה בשבילם, אבל אולי אתה יודע.
האם הם גובים תשלום חודשי? או רק תשלום חד‑פעמי?
האם יש להם לקוח (client) שולחני ל‑Windows כמו zoiper? נראה שלפני רכישת האפליקציה אין להם.
אם שניהם גובים תשלום חודשי, האם zoiper יהיה טוב באותה מידה כמו GroundWire בשביל מקרי השימוש הפשוטים שלי?
נראה ש‑zoiper עולה 50.00 דולר בתשלום חד‑פעמי עבור גרסת ה‑Pro ללקוח השולחני, גם אם יש לך את גרסת הניסיון הפרימיום ל‑7 ימים. לא שווה את זה.
הקישורים עם מספרי שלוחה באמצע בממשק ה‑GUI של phone.system לא נראים כעובדים. יש ״1״ בין ״תא קולי ברירת מחדל (Default Voicemail)״ לבין ״תפריט קולי (Voice Menu)״. כשאני שומע את ההודעה המוקלטת מראש בתפריט ״תא קולי ברירת מחדל״ ולוחץ על ״1״ זה לא מתחיל לנגן את קובץ ה‑Voice Menu .mp3. האם אני עושה משהו לא נכון?
גם זו שאלה לאנשים של ה‑softphone, אבל אולי אתה יודע. איך שיחת הווידאו עובדת? אני מניח ששני האנשים צריכים שיהיה להם את אותו softphone ספציפי כדי ששיחת וידאו תעבוד? רק סקרן.
שוב תודה. בכנות, אני יכול לראות את עצמי מוותר על המספר הרגיל שלי ופשוט לוקח חבילת דאטה במחירים האלה.