Instalační pokyny pro Softphone Android pro příchozí hovory

Kde mohu najít jasné, krok za krokem vedené instrukce k nastavení softphonu na Androidu s Flynumber?\nZkoušel jsem Zoiper, ale aplikace má tendenci padat.\nZkoušel jsem Linphone, ale nemám jasnou představu, jak to nastavit, protože nemohu najít návod.

1 Líbí se

Tento příspěvek by mohl pomoci, používáte náš PBX?

Jste na nejnovější verzi?

Mohu s tím pomoci, pokud vám nevadí poslat screenshot nastavení, můžu poskytnout jasnější instrukce ohledně toho, které údaje kam zadat.

Zvažoval jste použití Groundwire? Osobně ho používám už roky a funguje dobře. Je to placená aplikace (jednorázový poplatek), ale podle mě to stojí za to.

Díky a jsem k dispozici

Naprosto chápu frustraci z toho, jak je těžké najít jasné pokyny pro nastavení softphonu v systému Android s číslem Flynumber. Může to být opravdu náročné!

1 Líbí se

Ahoj @JackGraves

Díky za příspěvek.

Mrzí mě, že se s tím potýkáte, dokumentace k produktu spolu s jakousi znalostní bází by měla být brzy dostupná – doslova se na tom právě pracuje.

Na blogu je pár jednoduchých návodů.

Pokud používáte Android nebo jakýkoli chytrý telefon (bez naší ústředny PBX)

Pokud používáte náš telefonní systém, měl byste se podívat na tento příspěvek

Dejte nám vědět, pokud budete cokoli potřebovat.

Díky! I když jsem osobně nepoužíval Zoiper ani Linphone, narazil jsem při vlastním hledání podobných informací na webovou stránku Acrobits. Mají spoustu užitečných postřehů a instalačních návodů, které by mohly být přesně tím, co potřebujete k hladkému zprovoznění vašeho softphonu.
Doporučuji Acrobits vyzkoušet. Můžete zjistit, zda vám jejich návody vyhovují. Vždy je úleva najít přehledné krok‑za‑krokem průvodce, které celý proces nastavení usnadní.

1 Líbí se

Chápu, Acrobits dělá fantastické VoIP aplikace, jeden z těch návodů zahrnoval aplikaci Acrobits „Groundwire“, pokud to pomůže.

Když už jsme u uživatelských návodů, tato třetí strana má článek o nastavení FlyNumberu bez PBX.

Moc si toho vážím a podívám se na to.