Postup nastavení aplikace pro Android s účtem FlyNumber

Ahoj,
jsem nový ve FlyNumber a vůbec ve všech typech VoIP účtů.

Moje situace je následující:
Moji klienti jsou v Singapuru, ale já žiji v Austrálii. Chtěl bych si zřídit singapurské místní číslo (+65-xxxx-xxxx), ale přesměrovat všechny příchozí hovory na svůj telefon/PC v Austrálii. Když klient vytočí moje číslo, bude to pro něj vypadat, jako by volal na místní číslo s místním tarifem. Občas také potřebuji volat klientům zpět, takže bych chtěl udržet náklady co nejnižší.

Používám Samsung S4, ocenil bych, kdyby mi někdo poradil následující:

1. jak si založit účet u FlyNumber? Když se snažím zaregistrovat účet FlyNumber, je tam možnost GTALK, VOIP a xxxx, kterou z nich bych měl zvolit?
  2. jakou aplikaci bych měl použít na Androidu? Existuje také aplikace pro Windows 7? Protože jde o hovory od klientů, je pro mě velmi důležitá dobrá kvalita hovoru. Většinu času používám 4G / Wi‑Fi.

Předem děkuji.

S pozdravem
Chaoliang

Zaregistrujte se zde a my vám pomůžeme s nastavením SIP ve vašem smartphonu

Toto můžete kdykoli později změnit, ale zvolte PBX, protože je to virtuální telefonní systém a stejně má všechny možnosti přesměrování.

Jedna bezplatná je zoiper, ale nám se opravdu líbí groundwire. Ano, je to velmi spolehlivé a jsme hrdí na to, že na naše zákazníky děláme dojem vysoce kvalitními SIP hovory přes 3G/4G sítě

Děkujeme a dejte nám vědět, pokud budete mít další otázky

Děkuji za odpověď.

Mám ještě pár otázek ohledně zřízení účtu.

1. Založil jsem si účet u flynumber, ale zatím jsem nezaplatil. Dostanu po zaplacení místní singapurské číslo +65-xxxxxxxx?
  2. Po zaplacení mám postupovat podle následujícího odkazu a nastavit si SIP účet flynumber?
    How to use your FlyNumber SIP account to make and receive calls on a PC | FlyNumber
  3. Stáhl a nainstaloval jsem si do mobilu grundwire, až bude krok 2 dokončen, existuje nějaký návod, jak nastavit účet flynumber v grundwire?
  4. Nejdůležitější je cena. Jakmile budou všechny výše uvedené kroky dokončeny, kolik bude stát přijímání hovorů ze Singapuru v aplikaci grundwire v mém mobilu? Jaký je tarif, pokud budu volat na místní singapurské číslo přes grundwire přes flynumber SIP?

Mnohokrát děkuji
S pozdravem
Chaoliang

Ano, dostanete, je to místní singapurské číslo (65-3XXXX…)

Krok 2 v tomto článku vám ukáže, jak získat SIP údaje, můžeme vám je poslat a v PBX je také návod, jakmile se přihlásíte

Bude to docela jednoduché, stačí použít SIP údaje, které vám poskytneme, a už je nebudete muset znovu zadávat (User, Pass, Server)

Při použití této metody pro přijímání hovorů nebude účtována žádná minutová sazba. Je to 5,95 $ měsíčně za neomezené příchozí hovory (bez ohledu na to, kdo volá). Pokud z aplikace voláte ven, je tam nízká minutová sazba v závislosti na tom, kam voláte, sazby jsou zde

Děkujeme a dejte nám vědět, pokud budete mít další dotazy