Ano, samozřejmě, Spojené království je jednou z našich nejlépe zajištěných telefonních čísel, takže hovory by měly být naprosto čisté.
Myslíš tím, jestli uvidíš telefonní číslo, ze kterého SMS přišla? Pokud ano, tak ano – v e‑mailu, který posíláme se SMS zaslanou na tvoje UK FlyNumber, uvádíme i Caller ID (pokud je k dispozici).
Nemůžeme to zaručit, nicméně u některých čísel jsme v tom zaznamenali úspěch. Doporučil bych britské mobilní číslo, protože u něj je alespoň povolena SMS.
Můžeš zvolit VoIP, abys to vyzkoušel, nebo třeba „phone number“ a jen přesměrovat hovory na běžné telefonní číslo.
Tento příspěvek na blogu ti může pomoci s nastavením (nebo nám dej vědět a můžeme ti s tím pomoci odsud)
děkuji za vaši odpověď!
Co se týče SMS části, myslel jsem, jestli jsem schopný SMS přijímat, protože ta část s číslem začínajícím na 07 je matoucí. Mohl bych na ně také odpovídat?
Jaké by byly ceny za VoIP a/nebo možnost přesměrování?
Budete schopný přijímat SMS, nicméně v tuto chvíli nemáme odchozí SMS. Rozhodně to ale chceme v blízké budoucnosti přidat a je to v našem „roadmapu“ (roadmap).
Pokud zvolíte VoIP, je to jen 2,95 $ za číslo a SMS jsou v ceně.
Jen pro potvrzení, jedná se o číslo začínající na 07 a ne o pevnou linku, je to tak?
A když zvolím VoIP, požádá mě to o zadání hostitele a detailů – co přesně jsou tyto údaje?
A jsou kromě částky 2,95 ještě nějaké další náklady? Například budu účtován za minutu hovoru nebo něco podobného?