Je pro mě FlyNumber? Pokud ano, jaké možnosti mám zvolit?

ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli můžu přijímat všechny hovory na britské číslo, které dostanu? Můžu s volajícím skutečně mluvit?

Co se týče SMS, uvidím všechna telefonní čísla?

Můžu ho použít k registraci na WhatsApp?

Je pro mě FlyNumber vhodný? Pokud ano, jaké možnosti mám zvolit?

díky!

1 Líbí se

Ahoj a díky, že nás zvažuješ @geeekgeeeko

Ano, samozřejmě, Spojené království je jednou z našich nejlépe zajištěných telefonních čísel, takže hovory by měly být naprosto čisté.

Myslíš tím, jestli uvidíš telefonní číslo, ze kterého SMS přišla? Pokud ano, tak ano – v e‑mailu, který posíláme se SMS zaslanou na tvoje UK FlyNumber, uvádíme i Caller ID (pokud je k dispozici).

Nemůžeme to zaručit, nicméně u některých čísel jsme v tom zaznamenali úspěch. Doporučil bych britské mobilní číslo, protože u něj je alespoň povolena SMS.

Můžeš zvolit VoIP, abys to vyzkoušel, nebo třeba „phone number“ a jen přesměrovat hovory na běžné telefonní číslo.

Tento příspěvek na blogu ti může pomoci s nastavením (nebo nám dej vědět a můžeme ti s tím pomoci odsud)

děkuji za vaši odpověď!
Co se týče SMS části, myslel jsem, jestli jsem schopný SMS přijímat, protože ta část s číslem začínajícím na 07 je matoucí. Mohl bych na ně také odpovídat?

Jaké by byly ceny za VoIP a/nebo možnost přesměrování?

ještě jednou díky!

1 Líbí se

Budete schopný přijímat SMS, nicméně v tuto chvíli nemáme odchozí SMS. Rozhodně to ale chceme v blízké budoucnosti přidat a je to v našem „roadmapu“ (roadmap).

Pokud zvolíte VoIP, je to jen 2,95 $ za číslo a SMS jsou v ceně.

Díky a jsem tu, kdybyste cokoli potřeboval.

Děkuji za vaši odpověď.

Jen pro potvrzení, jedná se o číslo začínající na 07 a ne o pevnou linku, je to tak?
A když zvolím VoIP, požádá mě to o zadání hostitele a detailů – co přesně jsou tyto údaje?

A jsou kromě částky 2,95 ještě nějaké další náklady? Například budu účtován za minutu hovoru nebo něco podobného?

Díky!

Založte si zdarma účet na sip2sip.info

Poté můžete zadat sip2sip.info jako hostitele a pak uživatelské jméno, které jste tam použil

(tato nastavení můžete kdykoli změnit přes svůj panel, pokud něco zadáte špatně)

Přesně tak, spadá to do typu telefonního čísla „mobil“ – je to jediné britské číslo, které může také přijímat SMS.

Ne, pokud hovor přijímáte přes VoIP; pokud přesměrujete britské mobilní číslo FlyNumber na běžné telefonní číslo, bude tam navíc sazba za minutu.