Místní volají za místní ceny?

Dobrý den, mám několik otázek a doufám, že mi s nimi ve FlyNumber můžete pomoci.
Rád bych se vás zeptal přímo prostřednictvím podpůrné linky/e‑mailové adresy (pokud nějaká existuje, byl bych vděčný, kdybyste mi ji sdělili), ale doufám, že tento způsob je také v pořádku.
Takže: Místní volající, kteří mi volají na virtuální číslo, ať jsem kdekoli, platí své místní ceny, je to tak? A mám kromě toho při příchozích hovorech nějaké poplatky já?
Budu používat pouze (omlouvám se, nevím, co znamená VOIP) svůj chytrý telefon (nemám pevnou linku na žádném místě/bytu), ke kterému by to mohlo být připojeno. Je to v pořádku? Bylo by to jen na můj mobilní telefon.
U německých čísel by to bylo 2,95 dolaru, je to tak?
Předem moc děkuji.

1 Líbí se

Jistě, a jsme rádi, že o nás uvažujete

Můžete nám kdykoli napsat e‑mail, ale tento způsob je také v pořádku

Správně, platí to, co obvykle platí za volání na toto místní číslo

Pro vás žádné poplatky, protože budete používat VOIP (hlas přes internet) nebo SIP aplikaci ve svém smartphonu. Dejte nám vědět své uživatelské jméno a my to můžeme nastavit odsud.

Správně, mějte na paměti, že budete potřebovat doklad o adrese v německém městě, ve kterém chcete mít telefonní číslo (je to kvůli předpisům místních operátorů)

Moc vám děkuji. Mohl bych se zeptat, jaká je vaše podpůrná e‑mailová adresa? Rád bych položil několik otázek přímo.
Moc vám děkuji.

Ahoj

Jistě, a je to přímo tady

Pokud budete cokoli potřebovat, dejte nám prosím vědět