מספר מדומיניקנה לא עובד

אנחנו מתקשרים והשיחה מתנתקת מיד. השיחות לא מופיעות בהיסטוריה או בשום מקום.

מצער לשמוע, אנא שלח לי בהודעה פרטית את מספר ה‑FlyNumber או שם המשתמש שלך כדי שנוכל לבדוק.

עריכה: נראה שמצאנו את זה – נראה שמספרך מסתיים ב‑1483, נכון?

אנחנו רואים שעכשיו זה אמור להיות תקין, אנא בדוק שוב.

כן, זה המספר שמסתיים ב-1483. אותה בעיה – השיחה מתנתקת מיד לאחר החיוג. היא לא נרשמת בהיסטוריה. נבדק על מספר מפעילים שונים.

מצער לשמוע על כך, אנחנו מטפלים בזה יחד עם השותפים המקומיים שלנו ונעדכן בהקדם האפשרי.

יש עדכונים לגבי הבעיה הזו?

מצטערים מאוד על העדכון המאוחר, וקיבלת עדכון ישיר.

המספר פעיל וצריך להיבדק מהרפובליקה הדומיניקנית — כך המצב ברוב מספרי החיוג החינמי.

הוצאנו שיחה מקומית ממספר ברפובליקה הדומיניקנית שמסתיים ב-4321.

מספרי חיוג חינמי של הרפובליקה הדומיניקנית צריכים להיראות כך בעת החיוג:

809xxxxxxx / 1809xxxxxxx / 849xxxxxxx / 1849xxxxxxx

האם יש דרך לאפשר שיחות בינלאומיות למספר הזה? והאם המספר הזה ניתן לניידות?

באופן כללי, מספרי חיוג חינם (toll-free) אינם ניתנים לחיוג מחוץ למדינת המוצא שלהם, וזה לא ייחודי ל‑Flynumber – כך מספרי חיוג חינם עובדים בדרך כלל (ברחבי העולם).

תצטרך ליצור קשר עם המפעיל/הספק החדש – אנחנו לא נחסום שום ניוד חוקי של מספרים החוצה.

מידע נוסף כאן

https://www.flynumber.com/docs/additional-resources/porting#porting-out-numbers

שיחות מקומיות אינן עובדות ומתקבלת שגיאת קו תפוס בהיסטוריה.

נראה שעכשיו מדובר בבעיה שונה – אנחנו רואים את השיחות ביומנים, כך שהן אכן נכנסות, אבל נראה שמספר ההפניית שיחה (מספר ה־1347) תפוס או לא בשירות. בדוק שוב את המספר וודא שאין התנגשויות, למשל אם אתה מחייג את ה־FlyNumber מאותו מכשיר שעליו נמצא מספר ה־1347.

ייתכן שתרצה לנסות VoIP רק לצורך בדיקה.

הגדר את “host” ל־iptel.org ואת “user/extension” ל־music כדי לבדוק במהירות את ה־FlyNumber שלך. תשמע מוזיקה כשאתה מתקשר למספר.

כפי שמופיע ב־https://www.flynumber.com/docs/basic-settings/set-voip

כאשר אנו מנסים לבצע ניוד, אנו מקבלים את התגובה הבאה: מספר הניוד אינו משויך לשום מפעיל, ולכן אינו מספר שניתן לנייד. מספרים שאינם משויכים אינם נתמכים לניוד.
כדי לפתור זאת, עליך אתה או הלקוח שלך (כבעלי המספר) ליצור קשר עם המפעיל ולבקש להפוך את המספר הזה לבר־ניוד.

היי @Renzo747,

יש כאן כמה שכבות מעורבות. העובדה שהספק שלך אומר לך את זה מצביעה מבחינתי על כך שהבעיה אצלם ולא אצלנו. אנחנו לא חוסמים פורטים עבור אף אחד מהמספרים שלנו; עם זאת, אם המוביל התשתיתי משחרר אותם רק בבלוקים, למשל, זה יכול להיות מקור לבעיה.

תוכל לבקש מהם להגיש את הבקשה ולראות אם היא מגיעה אלינו?

המספר עובד ואני יכול להתקשר לארגנטינה, אבל שיחות מקומיות נכשלות.

היי @Renzo747,

האם תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את מספר ה‑DR שממנו התקשרו? אנחנו רואים ביומנים מספר שמסתיים ב‑2096 שקיבל אות תפוס בעת ניתוב השיחה למספר שלך.

תוכל לראות אותו גם ב־My Account > Call History.

חבר׳ה, תוכלו בבקשה לבדוק את העדכון האחרון שלי בנושא?

היי @DomenikoHibroj - בבקשה ראה