היי,
רכשתי מספר ברזילאי והוא מופיע כפעיל, אבל אני לא מצליח/ה לקבל שיחות.
כמה אנשים שונים מנסים להתקשר למספר, אבל זה לא עובד.
אני צריך/ה שהמספר יעבוד.
היי,
רכשתי מספר ברזילאי והוא מופיע כפעיל, אבל אני לא מצליח/ה לקבל שיחות.
כמה אנשים שונים מנסים להתקשר למספר, אבל זה לא עובד.
אני צריך/ה שהמספר יעבוד.
מצטערים לשמוע
המספר שלך תקין אבל נראה שמדובר ברינגטון
השיחות שלך מנותבות, החשבון שלי > היסטוריית שיחות
הגדרנו זאת עם PBX כך שזו טכנולוגיה חדשה יותר, החשבון שלי > לוח בקרה של PBX
אנא בדוק שוב והודיע לנו אם הבעיה נמשכת
זה עדיין לא עובד!
אני לא יכול לקבל שיחות מברזיל. אנשים מנסים להתקשר למספר שלי אבל הוא פשוט לא מצלצל.
אנא בדקו את הבעיה הזו כי שילמתי על הימים שבהם אני לא יכול להשתמש בזה.
מצער לשמוע על כך, והאם זה עדיין קורה?
אנחנו רואים שיחות אחרונות שהסתיימו בהצלחה בהיסטוריית השיחות. אם יש שיחה מסוימת מברזיל שלא עוברת, אנא שלחו לנו את מספר הטלפון, שם המפעיל (carrier) ושעת ה־GMT של השיחה שנכשלה, כדי שנוכל להעביר זאת ישירות למפעיל בברזיל, מאחר שזה עשוי להיות כשל מקומי של המפעיל.
אז איפה אתם רואים שיחות אחרונות?
כשאני נכנס ל־החשבון שלי > היסטוריית שיחות, אני רואה רק שיחה קצרה אחת, שכנראה בוצעה על ידיכם לצורכי בדיקה. אין שיחות OK אחרונות, חוץ מאחת.
אין שיחה ספציפית מברזיל. חמישה אנשים שונים ניסו להתקשר אליי מברזיל, והטלפון לא מצלצל לא אצלי ולא אצל המתקשרים.
אז בבקשה, איפה אתם רואים את כל השיחות האחרונות שהזכרתם? זה בהחלט לא מופיע בהיסטוריית השיחות שלי.
כבר כמעט שבוע שאני לא יכול לקבל שיחות למספר ששילמתי עליו. האם אקבל החזר עבור התקופה שבה זה לא עובד, ברגע שזה יתחיל לעבוד?
מצער לשמוע, ואם זה לא מופיע בהיסטוריית השיחות, זה אומר שזה ספציפי לחברת הסלולר בברזיל, ואנחנו תלויים בתשתית שלהם.
בדרך כלל אנחנו מצליחים לגרום להם לתקן את זה, האם תוכל לשלוח לנו את מספר הטלפון, חברת הסלולר ושעת ה‑GMT של השיחה/שיחות שנכשלו – זו תהיה האינפורמציה של האדם שמתקשר למספר ה‑flynumber.
אתה יכול לשלוח הודעה פרטית או לפתוח פנייה עם המידע הזה כדי שנוכל להמשיך לחקור את העניין.
וכן, בשל חוסר הנוחות נוסיף קרדיט לחשבונך (חודש אחד חינם).
הרגע ביקשתי מ־3 אנשים שונים להתקשר אליי כשהתוצאות יהיו זהות!
הטלפון שלי לא מצלצל, וגם אצלם זה לא מצלצל.
אז האם אצטרך לשלוח כל מספר ומספר שאולי יתקשר אליי? אני לא אדע את זה מראש.
כל המתקשרים מברזיל מטלפונים שונים?
ממש לא, אבל הנחתי שזה ספציפי למספר אחד. בודק את זה יותר לעומק כרגע ואעדכן בהקדם האפשרי.
כן, הרגע שאלתי אדם אחר עם מפעיל אחר (Oi) והפעם זה אומר שהמספר אינו מקבל שיחות כרגע.
אני אשלח לך בהודעה פרטית את המספר השני.
אוקיי, תודה על זה ומצפה לפתור את זה בהקדם האפשרי.
תודה. אני גם מצפה לזה כי אני צריך להיות מסוגל לקבל שיחות.
יש חדשות? אני רואה הרבה שיחות שלא נענו בהיסטוריית השיחות שלי הפעם.
ניסיתי גם לבדוק אם אני יכול לבצע שיחה מאז ששילמתי על קרדיט במספר הזה.
לצערי אני גם לא יכול לבצע שיחות.
סליחה על כך בזמן שצוות הטכנולוגיה שלנו בודק את העניין
באופן כללי, זו חדשות טובות – כשהשיחה מופיעה שם זה אומר שהשיחה הגיעה ל-flynumber והייתה попытת להעביר אליך את השיחות
המפעיל המקומי ביקש מידע נוסף ושלחנו אותו אליך בהודעה פרטית (PM)
מצפים לפתור את זה לחלוטין בהקדם האפשרי
אוקיי, עניתי בהודעה פרטית.
השיחות שהופיעו בהיסטוריית השיחות שלי כנראה בוצעו על ידכם לצורכי בדיקה.
אף אחד מהמספרים שמתקשרים אליי מברזיל לא מצליח להשלים את השיחה, והיא לא מופיעה ברשימת השיחות שלי.
יש עדכונים לגבי הבעיה שאי אפשר לקבל שיחות?
היי שוב
תודה על המשוב, אנחנו הולכים הלוך ושוב עם המפעיל בעניין הזה.
הנה התגובה שלהם, קח בחשבון שהמידע הזה מגיע מהמקור בברזיל.
השותף המקומי שלנו בדק את ה‑DID [55XXXXXXXX] ולא מצא שגיאה, לטענתם המספר אמור לעבוד כראוי והשיחות שהוזכרו כלל לא הגיעו לרשת שלהם.
ייתכן שהמתקשרים מחייגים את המספר בצורה שגויה. מתקשרים מבלו הוריזונטה (55-31) אמורים
להצליח לחייג על ידי חיוג 976011742.
מתקשרים מחוץ לאזור 55-31 צריכים לחייג 0 + קוד מפעיל שיחות למרחקים ארוכים + קידומת אזור + מספר.
לחלופין, אם הבעיה אינה בפורמט החיוג, נרצה להציע לך מספר חדש משותף מקומי אחר (רק תיידע אותי ונוכל להחליף אותו בהקדם האפשרי – ללא תשלום)
אם זה לא יעבוד, אנא ספק לנו מידע על השיחות שנכשלו למספרים, בבקשה. זה מה שהם ביקשו:
מספר המתקשר:
שם מפעיל המתקשר:
תאריך ושעה (עם אזור זמן):
FlyNumber:
הפרטים לעיל קריטיים כדי לזהות ולהסלים זאת לצד המפעיל המתחיל.
ניתן להסלים את השגיאה למפעיל בצד המתחיל “Oi” וכאשר זה מגיע ממך זה יכול לעזור לטפל בכך גם כן.
תודה ונשמח לשמוע ממך.
היי,
כן, המספר לא מסוגל לקבל שיחות מאף אחד.
כפי שציינתי, הצלחתי להגדיר את Zoiper ולבצע שיחת טלפון. עם זאת, אני לא יכול לקבל שום שיחות.
וידאתי שהם חייגו למספר הנכון והשיחות לא הושלמו.
אני חושב שעכשיו קבלת מספר חדש תהיה עדיפה, מכיוון שנראה שהמספר הזה לא עובד.
אז בואו ננסה מספר חדש וספק חדש ונראה אם אוכל לקבל שיחות.
עדכן אותי מתי אוכל לנסות את המספר החדש, ואני אספק בהודעה פרטית יומן מפורט של כולם שניסו להתקשר אליי.
תודה.
האם הצלחתם להשיג לי מספר חדש?
אני לא רואה מספר שונה בלוח ה-PBX ולא בשום מקום אחר במערכת.
המספר יוחלף על ידי הספק ונשלים את זה ממש בקרוב (זה אמור לקחת כמה שעות).
זיכוי עבור חודש מלא של שירות יינתן גם כן לחשבון.
תודה, ונעדכן אותך בהקדם האפשרי.