Jak mohu o tomhle mluvit s někým soukromě a doufám, že mi nabídnete dobré ceny.
Děkuji
Jak mohu o tomhle mluvit s někým soukromě a doufám, že mi nabídnete dobré ceny.
Děkuji
Ahoj @OurFreeSociety
Rádi bychom s tebou mluvili po telefonu, ale kvůli nedávnému vypnutí Skypu máme teď trochu zpoždění. Klidně nám pošli soukromou zprávu se svým telefonním číslem a časem, kdy ti můžeme zavolat zpět.
Nebo sem prostě napiš, jaké jsou ty tvoje „3 různé situace“.
Nemáte e‑mail? Preferuji e‑mailovou adresu, abych měla kopii. Nechci volat, protože je příliš mnoho otázek a potřebuji se vracet k vašim odpovědím.
Díky
P. S. Dovedu si to představit, LOL
P. P. S. Kde se nacházíte?
Ano, máme, a klidně napište na [email protected]
Sídlíme v New Yorku v USA.
Těšíme se, že se vám ozveme.
Ahoj,
psal(a) jsem e‑mail a nikdy jsem nedostal(a) odpověď.
Díky
Omlouvám se za zpoždění a prosím zkontrolujte to nyní, měla by tam být odpověď.
Dobře, někdo jménem Nadar odpověděl, dvakrát jsem mu odepsal a je jasné, že nerozumí mé angličtině. Můžete se podívat, co tím myslím.
Pak jsem se od něj už nikdy neozval.
Mohu prosím dostat někoho jiného?
Díky
Omlouváme se za to. Předpokládali jsme, že jste měl na mysli přenesení MX čísel (protože řešíme ukončení služby Skype).
E‑mail byl aktualizován.
Děkujeme.
Dobrý den,
od 13. jsem od Nadara nedostal žádnou odpověď.
Ahoj, tvůj e‑mail byl aktualizován.
ach jo
Zase žádná odpověď od 18.
Ahoj znovu,
omlouváme se za zpoždění; potřebovali jsme však prověřit, co se děje s číslem, které jste nás požádali otestovat (odchozí hovor).
Aktualizováno.
Dobrý den,
potřebuji to číslo Mx hned teď, prosím, ozvěte se mi. Uplynulo už 5 dní od mého posledního e‑mailu.
Ahoj @OurFreeSociety
Nevidíme k tomu žádnou objednávku ani účet.
Pokud byste se prosím zaregistrovali zde, co nejdříve vám zašleme to mexické číslo.
Dnes jsem úplně zavalený kvůli zítřejšímu stěhování.
Která města jsou nejlevnější? Bylo mi řečeno, že některá stojí víc než jiná.
Pro Mexiko je to 2,95 USD:
Pokud chcete přidat další země:
USA, Spojené království a Kanada jsou všechny za 2,95 USD měsíčně
(Kromě 212, 718 NYC, USA a 416 Toronto a 44207 UK)
Zase ŽÁDNÁ ODPOVĚĎ.
Takhle se chováte ke svým zákazníkům???
Pokaždé, když vám odpovím e‑mailem, trvá DNY, než se ozvete, někdy i týden.
I kdybych byl zaneprázdněný stěhováním, děje se to takhle už od chvíle, kdy jsem vám poprvé napsal 07. 04., což znamená, že je to už něco přes měsíc.
Už jsem mohl převést 2 čísla, ale ne, protože moje otázky nebyly zodpovězeny, nikdy k tomu nedošlo. Ach jo.
Ahoj znovu,
omlouváme se za zpoždění, v poslední době jsme se potýkali s ukončením provozu Skype – stávající zákazníci mají také přednost (například před předprodejem nebo příspěvky na fóru).
Na vaši poslední odpověď jsme také reagovali.
Děkujeme a jsme k dispozici, pokud budete cokoli potřebovat.
ZASE ŽÁDNÁ ODPOVĚĎ NA MŮJ E‑MAIL Z 14. 5., ACH JO
A já tohle ani nemůžu odeslat, píše mi to, že moje zpráva je nejasná. Co je na tom jako nejasného???
Používáte nějakou AI, abyste kontrolovali moje zprávy???
Ahoj @OurFreeSociety
Na tohle už bylo dříve odpovězeno a mohl/a bys upřesnit, co ti říká, že je zpráva nejasná?
Máš na mysli fórum?
Je tu AI, která pomáhá s korekturou, ale nejsem si jistý/á, že je tu ještě něco dalšího, co by „kontrolovalo“ zprávy. Bylo by skvělé, kdybys mohl/a poslat screenshot.