Zkoušel jsem své číslo na Skype a své kancelářské číslo do pole „Telefonní číslo“ při registraci, ale neumožnilo mi to registraci dokončit. Doufám, že si budu moci převést své číslo na Skype – můžete mi pomoci? Mám také neamerické mobilní číslo.
Díky za příspěvek, @SamComm
Ano, určitě můžeme, přenesení čísla ze Skype je zdarma a potřebujeme jen váš e‑mail, abychom vám mohli poslat formulář.
Bylo to na této stránce?
https://www.flynumber.com/my-account?view=registration
… ujistěte se prosím, že telefonní číslo, které tam zadáváte, neobsahuje žádné speciální znaky, symboly ani počáteční mezery.
Dejte mi prosím vědět, pokud problém přetrvává.
Ano, používal jsem přímý registrační formulář. Mám zadat telefonní číslo jako 10místné americké číslo bez mezer? Je v pořádku zadat sem své číslo na Skype a pak ho zadat znovu, až budu vytvářet ticket pro přenesení čísla?
Ano, to je správně. Mělo by to fungovat bez problémů. Přidejte před něj jedničku, aby to bylo jasné; nicméně obě možnosti fungují.
Ideálně zadáte telefonní číslo, které si můžeme uložit do záznamu a které není číslem, které chcete přenést. To je důležitější v samotném formuláři pro přenesení čísla, takže zde můžete použít své číslo na Skype (to lze kdykoli později změnit v nastavení účtu).