Přesměrování čísla pro SMS

Zkusil(a) jsem přesměrovat toto nové číslo na svou pevnou linku (VoIP) a zobrazilo se „neplatný požadavek“.

Potřebuji zavolat do banky a na mém druhém vlákně mi nikdo neodpověděl. Můžete prosím odpovědět?

Díky

Ahoj @OurFreeSociety

Aktualizováno.

Ano, když jsem to původně nastavoval(a), řídil(a) jsem se vašimi pokyny, ale protože to musím dát své bance a ta povoluje jen jedno číslo, ne moje pevné číslo, budu to muset přesměrovat na svou pevnou linku, takže jsem si myslel(a), že jsem to tak udělal(a).

Říkáte, že to teď nemohu změnit tak, aby se to přesměrovávalo na moji pevnou linku?

Přesměrování na váš pevný telefon rozhodně můžete změnit.

Na účet jsme také přidali zdvořilostní kredit, protože při přesměrování hovorů na běžné telefonní číslo potřebujete mít prostředky v předplaceném kreditu.

Dobře, ale nevysvětlil jsi, PROČ jsem tu chybu dostal.

Došlo mi, že to muselo být kvůli tomu, že tam nebyly žádné prostředky, ale tvoje chyba to měla říct a ty jsi to měl uvést.

Kvůli tomu jsem ztratil 2 dny.

Jestli to není důvod té chyby, tak máš problém, protože jsem udělal to, cos mi minule řekl.

Nemám žádný jiný telefon, na kterém bych to otestoval, takže jsem to zkusil ze své vlastní linky (na kterou je to přesměrované) a i tak to mělo projít (protože mám čekající hovor), ale neprošlo.

Zkusím najít někoho jiného, ale nevím, jak rychle se mi někoho podaří najít.

Tak jsem to otestoval a funguje to, ale stejně – proč to nezazvonilo, i když jsem byl na telefonu a mám na své straně čekající hovor?

A jak se zbavím jména přiřazeného k číslu?

A stojí mě to peníze, i když hovor nepřijmu?

Díky

Díky za aktualizaci.

Historie hovorů vám měla ukázat „Nedostatečný kredit.“

Co se stalo, když jste volal(a) a byl(a) jste na telefonu? Šlo to do hlasové schránky telefonu? Pokud ano, znamenalo by to, že telefon, na který přesměrováváte hovory, hovor nezpracovává správně. Ujistěte se také, že testujete z jiného operátora, než je ten, na který hovory přesměrováváte.

Kde toto jméno vidíte? To pravděpodobně není něco, co můžeme ovládat, ale možná se na to můžeme podívat v závislosti na tom, kde to „jméno“ vidíte.

Ne, ale pokud se hovor spojí s hlasovou schránkou a ta ho přijme, začnou se tam účtovat poplatky.

Ne, myslím, že když jsem to zkoušel přesměrovat tenkrát, dostal jsem chybu, kterou jsem vám poslal. Pokud to nebyl důvod té chyby, tak nevím, proč jsem ji dostal.

Ne, nikdy jsem to nenechal dojít do hlasové schránky, protože vím, že bych pak byl účtován.

Nakonec jsem to otestoval z jiného telefonního čísla, ale stejně to nezvonilo, když jsem na něj volal z linky, na kterou je to přesměrované.

Na mém zobrazení volajícího.

Díky

Díky za aktualizaci.

To by mohlo způsobit smyčku. Obecně budete vždy chtít volat na FlyNumber z jiného telefonu, než na který hovory přesměrováváte.

Možná je číslo uložené ve vašich kontaktech určitým způsobem. To už není něco, co bychom odtud mohli ovlivnit.

LOL, právě jsem to číslo dostal. Nic jsem si nikam neukládal. SMH

Možná je to aplikace TrueCaller nebo jiná aplikace, která zobrazuje informace?

Mohl byste upřesnit, kde to jméno vidíte? Přesměrováváte FlyNumber na běžné telefonní číslo, je to tak?

Zobrazuje se jméno na telefonu, na který jsou hovory přesměrovány? To by znamenalo, že jde o jméno osoby, která volá na FlyNumber.

Omlouvám se, máte pravdu. Na mém displeji se zobrazovalo to druhé číslo, protože jsem volal na fly number a hovor se mi dovolal na mojí linku.

Nejsem zvyklý na přesměrování hovorů. LOL Nedělal jsem to posledních 30 let.

Díky

1 Líbí se

Vůbec si z toho nic nedělejte, stává se to i těm nejlepším z nás.

Přesměrování hovorů může být někdy matoucí, zvlášť když jde o přesměrování na běžná telefonní čísla.

Kdybyste cokoli dalšího potřebovali, dejte nám prosím vědět.

Ahoj,

potřebuji mít možnost psát SMS ze svého čísla a nevidím nikde návod, jak to udělat.

Až mi někdo odpoví, přijde mi o tom e‑mail, že? Nastavil(a) jsem to tak.

Dej mi vědět.

Díky

Ahoj @OurFreeSociety

Doufám, že je vše v pořádku.

V tuto chvíli není k dispozici odchozí SMS, ale aktivně se vyvíjí nový panel s možností odesílat SMS z čísel s podporou SMS, který by měl být brzy k dispozici.

Nový panel bude obsahovat rozhraní, kde uvidíte příchozí i odchozí SMS na jedné obrazovce.

Momentálně jsou všechny textové zprávy odeslané na vaše Flynumber přeposílány přímo na váš e‑mail.

Aha, to jsem nevěděl.

Znamená to, že musím platit těch 9,95 $ měsíčně pokaždé, když chci někomu napsat zprávu? Doufám, že ne.

Původně to mělo být jen pro příchozí zprávy, ale nedávno jsem chtěl někomu napsat.

Vůbec ne, ale odchozí SMS budou zpoplatněny za každou SMS (posílání textových zpráv na americká čísla však bude stát velmi málo, odhadujeme něco v rozmezí 0,01–0,03).

Dává to naprostý smysl. Je to jedna z našich nejžádanějších funkcí. Jsme nadšení, že ji můžeme spustit, a doufáme, že to bude dříve než později.

Dobrý den,

psal(a) jsem na e‑mail, který jsem nedávno obdržel(a) ohledně poplatku 8 centů.

Nikomu jsem nepsal(a) SMS, takže nevím, za co tyto poplatky jsou.

Můžete prosím odpovědět na můj e‑mail?

Také bych se chtěl(a) zeptat, zda máte nějakou možnost, jak mohu uskutečnit jeden telefonní hovor z počítače?

Děkuji

Ahoj @OurFreeSociety

O tomhle by ti měl přijít e‑mail, ale americká čísla mají poplatek za příchozí SMS.

Více informací zde:

Jsme VELMI blízko spuštění nového panelu, jen pár dní. Tam budeš moci volat ven za minutovou sazbu – nebudeš potřebovat telefonní systém (jako je tomu nyní).

Ahoj,

Proč nikdy neodpovídáte na e-maily, i když píšu třeba jen k tomuhle vláknu?

Co tím myslíte, že nebudeme potřebovat systém? Musíme k tomu mít telefon?

Nemám žádný další telefon. Potřebuji volat z počítače.

Kdy se to spustí?

Potřebuji to na krátký hovor.

Chci to jen používat, když potřebuji jiné číslo.

Je to jak na odchozí SMS i hovory, nebo jen na hovory?

Prosím, opravte ten e-mail.

Díky