Potřebuji alespoň 3 různé citáty pro 3 různé situace

Ne, žádný screenshot. Bylo to před 2 týdny. Myslím, že mi to zablokovalo odeslání zprávy a ano, na tomto fóru. To není korektura, to je KONTROLA.

Každopádně, zase žádná odpověď. Snažím se tu zaregistrovat a nemůžu, a je to už druhý den bez odpovědi.

Díky za aktualizaci, @OurFreeSociety

Stále žádná odpověď. Jak se jmenuje majitel?

Haló???

Proč jsem ignorován?

Ahoj @OurFreeSociety,

omlouváme se za pozdní odpověď. Na váš e‑mail jsme odeslali aktualizaci s jasnými pokyny, jak to vyřešit.

Dejte nám prosím vědět, pokud na něco narazíte.

Ne, zase mě nepochopil.

Chci si koupit americké číslo jen na SMS. Dal mi špatné instrukce, takže uplynul další den a já jsem se nikam neposunul. Ach jo.

Ahoj @OurFreeSociety

Omlouváme se za zmatek kolem toho. Čísla mají v sobě zahrnutou i možnost přijímat hovory; tohle opravdu nemůžeme oddělit. Proto jsme navrhli níže uvedené řešení, protože při zřizování čísla je potřeba něco zadat.

Nastavte „host“ na iptel.org a „user/extension“ na music. Když na číslo zavoláte, uslyšíte hudbu.

Případně můžete nastavit host na example.com a detaily na 123 a všechny hovory na toto číslo prostě selžou. SMS vám ale pořád budou chodit.

Doufám, že to situaci objasňuje.

No, nevím, jestli jsem to udělal správně, ale TEĎ to říká, že můj e‑mail neexistuje. Ach jo. Možná je to jen e‑mail pro fórum, ne pro tu část na placení?

Nemáte skutečný obchodnický účet, jen zlý PayPal???

Nepoužívám PayPal. Jsou to strašná společnost. Nechal jsem je zrušit můj účet, který jsem měl od roku 2004, protože vás nutí, abyste jim dali své biometrické údaje.

NEDÁM nikomu své tělo a krev jen proto, abych mohl používat jejich službu.

Jsem SKUTEČNÁ LIDSKÁ BYTOST, ne transhuman, který dovolí, aby se s ním zacházelo jako s otrokem.

1 Líbí se

Je tam možnost zvolit „Kreditní kartu“, která nemá nic společného s PayPalem.

Díky, čekám na odpověď.

Omlouvám se, neviděl jsem to. Rozbalovací nabídka a text jsou velmi malé.

Dobře, teď je to v režimu čekání.

Co mám udělat poté, co to projde?

Děkujeme za vaši objednávku @OurFreeSociety, číslo bylo odesláno.

Je aktivní a SMS zprávy by měly dorazit na váš e‑mail uvedený v systému (pro jistotu zkontrolujte složky spam/nevyžádaná pošta).

Více informací zde:

Děkujeme a jsme k dispozici, pokud budete cokoli potřebovat.

Odkaz na nastavení účtování připojený k tomu dokumentu, který jste mi poslal, mi vrací chybu 404.

Existuje nějaký způsob, jak otestovat to číslo z amerického telefonního čísla? Žádné nemám, abych to mohl vyzkoušet.

Zkusil jsem přesměrovat toto nové číslo na svou pevnou linku (VoIP) a zobrazilo se „neplatný požadavek“.

Omlouváme se za to, odkaz byl aktualizován.

Nastavení účtu lze najít zde

V záznamech nevidíme žádné pokusy o hovory. Záznamy si můžete prohlédnout v

Můj účet > historie hovorů

Právě jsem zkusil vaše číslo a slyším hudbu (protože je nastaveno na [email protected]).

Také jsme vám na účet přidali zdvořilostní kredit 1 $, pokud byste chtěl otestovat přesměrování na běžné telefonní číslo.