Vokiškas telefono numeris kaip fiziniam asmeniui, bet jūs vis prašote verslo duomenų

Sveiki,

prie jūsų paslaugos prisiregistravau prieš kelias dienas. Bandau gauti vokišką telefono numerį. Pateikiau vokišką asmens tapatybės dokumentą ir sąskaitą iš Vokietijos komunalinių paslaugų tiekėjo, ir po to… Dieną po to gavau žinutę, kad numeris buvo priskirtas ir yra tikrinamas. Tada gavau žinutę, kad turiu pateikti verslo dokumentus? Ši paslauga yra fiziniam asmeniui, ir aš pateikiau savo asmens dokumentus ir komunalinių paslaugų sąskaitą.

Nuo tada laukiu jau daugiau nei 2 dienas, rašiau jums žinutes, tačiau jūs neatsakėte. Taip pat paprašėte išankstinio apmokėjimo, o tada nuskaičiavote mokestį už registraciją, todėl šiai paslaugai turiu dvigubo dydžio kreditą.

Prašau atsakyti į mano žinutes ir pateikti naujienas. Praėjo jau kelios dienos.

Sveiki, @wflanagan,

atsiprašome už vėlavimą, o Vokietija, beje, yra viena iš griežčiausių šalių, kai kalbama apie atitikties reikalavimus.

Jūsų atveju, panašu, kad yra painiava dėl to, ar numeris registruojamas kaip asmeninis, ar kaip verslo. Turėkite omenyje, kad adreso įrodymas turi atitikti asmens tapatybės dokumentą su nuotrauka arba įmonės registracijos pažymėjimą, priklausomai nuo to, kieno vardu tai registruojama. Taip pat atrodo, kad atitinkamuose dokumentuose yra keli skirtingi vardai.

Apie tai jums buvo pranešta tiesiogiai.

Ačiū

Taip, ir aš pateikiau tai prieš kelias dienas. Mes naudojame mano pateiktus asmens duomenis. Būčiau dėkingas, jei galėtumėte pateikti būsenos atnaujinimą.

Sveiki, @wflanagan,

Jums iškart buvo išsiųstas atnaujinimas, nes mūsų vietiniams partneriams reikia daugiau informacijos, kad galėtų užregistruoti jūsų vokišką numerį. Prašome patikrinti savo el. paštą (ir, dėl visa ko, šlamšto/nepageidaujamų laiškų aplanką).

Aš atsakiau, bet nieko negirdėjau.

1 patinka

Atsiprašome už vėlavimą, čia turėtume turėti kažką per mažiau nei 12 valandų.

Atnaujinsime kuo greičiau.

Taigi, gavau jūsų atsakymą (maždaug prieš valandą).

Tikimės, kad jums viskas gerai. Susisiekiame dėl jūsų FlyNumber patvirtinimo toliau nurodytam telefono numeriui.

Kas nutiko

Laiko langas, skirtas galutinio naudotojo patvirtinimui užbaigti, baigėsi dar prieš surenkant visą reikiamą informaciją. Kai taip nutinka, mūsų paslaugų teikėjas automatiškai uždaro laukiančią užklausą. Atsiprašome už nepatogumus – šiuos terminus nustato vietos telekomunikacijų taisyklės.

Ko mums reikia, kad galėtume judėti toliau

Prašome iš naujo pateikti savo patvirtinimo duomenis, kad galėtume aktyvuoti jūsų numerį. Galite pasirinkti bet kurį iš žemiau pateiktų variantų:

• Atsakyti į šį el. laišką, pridėdami reikiamus dokumentus; arba

• Prisijungę apsilankyti https://www.flynumber.com/signup ir pateikti užsakymą dar kartą, pridėdami dokumentus atsiskaitymo metu.

Jūs turite mano duomenis jau kelias dienas (būtent dėl to ir rašiau žinutę, minėtą aukščiau, klausdama(s), koks statusas, nes nieko iš jūsų negirdėjau).

NIEKO, ką pateiksiu iš naujo, nebus kitaip.

Jūs prašote manęs pateikti naują užsakymą su papildomu mokesčiu?

Aš persiųsiu jums tą pačią informaciją, kuri pažodžiui yra šioje el. laiškų gijoje. Tačiau dabar praėjo DAR viena savaitė be numerio, bet atrodo, kad jūs jau nuskaičiavote iš manęs mokestį už kitą mėnesį taip, lyg mano paslauga jau veiktų?

Aš iš naujo pateikiau viską jums ABU per el. paštą ir per naują užsakymą.

Aš sumokėjau papildomus mokesčius už jūsų naują užsakymą.

Dabar turite 2 neįvykdytus užsakymus. Ar man reikia atšaukti senąjį, kuris niekada nebuvo pristatytas, kad ir toliau už jį nebūčiau apmokestinamas?

Taip, matome problemą – senasis užsakymas buvo atšauktas ir už tai į išankstinį apmokėjimą buvo pritaikytas kreditas.

Turėkite omenyje, kad pradžioje Vokietijos atveju numeris paskyroje visada yra tik laikinas žymuo. Jūs taip pat buvote informuotas(-a) tiesiogiai.

Ar yra kokių nors naujienų? Praėjo jau kelios dienos. Nerimauju, kad, kaip ir praeitą kartą, kelias dienas nieko negirdėjau, o tada jūs tai atšaukėte arba pasakėte, kad tai per ilga?

Sveiki, @wflanagan,

Deja, mūsų Vokietijos partneriai tai atmetė; dėl Vokietijos numerių aktyvavimo esame visiškai nuo jų priklausomi.

Bandėme kelis kartus aiškintis dėl jūsų naudojimo atvejo, tačiau, pateikus visus įrodymus, jie, panašu, vis tiek neliko patenkinti. Jūsų mokėjimai buvo visiškai grąžinti, ir mums labai gaila, kad šiuo atveju negalėjome jums padėti.