האם יש דרך לראות את כל מי שחוייג בתור Round Robin? ואין כלום ב-Call Analytics

שלום

ניסיתי לגרום לניתוח השיחות (call analytics) להציג נתונים, ביצעתי כמה שיחות בדיקה עם כמה אנשים מהצוות שלנו, אבל הכול ריק לחלוטין, לא משנה אילו תאריכים אני בוחר בכל הלשוניות. יש לך מושג מה קורה שם?

יומני השיחות (call logs) כן מציגים את הפעילות ומראים מי ענה לשיחה בסבב (round robin), אבל האם יש דרך לראות את כל מי שחויג אליו בסבב? לפעמים מתקשרים מנתקים לפני שהשיחה נענית, והיה מועיל לראות מי בצוות לא ענה.

תודה.

היי @AmandaMullin

הצלחנו לגרום לניתוח השיחות להופיע בחשבון שלך – אנא ראו את צילום המסך למטה. האם כך זה נראה אצלך לפני שאת לוחצת על כפתור ה־“Filter”?

זה אמור להופיע. אם הייתה ניסיון שיחה, הוא אמור להיות שם. האם אינך רואה שיחות שנשלחות ליעדי ה־Round Robin כאשר הם לא עונים לשיחה?

תודה! הצלחתי להפעיל את ניתוח השיחות – לא בטוח מה עשיתי לא נכון קודם, אבל עכשיו זה עובד.

כן – כשאני מסתכל על פרטי השיחה בניתוח השיחות, אני יכול לראות מי ברוטציה (round robin) ענה לשיחה, אבל לא מי עוד צלצלו אליו לפני שאותו אדם ענה. או שיכול להיות שאני פשוט לא יודע על מה אני מסתכל. הסיבה היחידה שזה חשוב היא שלפעמים ביקשו ממני לבדוק פרטי שיחה ולראות מי לא ענה לשיחה. בחלק משיחות המבחן שבוצעו, כל שלושת האנשים ברוטציה צולצלו, אבל אני לא רואה את המידע הזה – רק מי שענה. אם אפשר לראות את המידע הזה, תוכלי/תוכל להראות לי איפה זה נמצא? תודה!

שמח לשמוע @AmandaMullin ותודה על המשוב.

במקום Call Analytics, תוכלי לנסות את “Call Logs” ואז את האפשרות “Queue & Ring Group CDRs” מתפריט הבחירה, כפי שאת רואה בצילום המסך למטה (התאימי את התאריכים כדי לראות יותר שיחות)

תיקון: למרבה הצער, כאן לא יוצגו ניסיונות שלא התחברו, נקווה שזה משהו שהצוות שלנו יוכל להוסיף בעתיד.

תודה, ואני זמין לעזרה.