העברת מספר קיים

שלום

תאריך ניוד המספרים שאנו מעבירים ל-Flynumber היה היום, 6/10, אבל אני לא רואה אותם בשום מקום בחשבון שלי. האם אתה יודע מתי הם יופיעו בחשבון? תודה

היי @AmandaMullin, מקווה שהכול טוב.

המספרים נמצאים עכשיו בחשבון ומוגדרים למערכת הטלפוניה. ברגע שהניידות תושלם רשמית, ההגדרות שיש לך במערכת הטלפוניה (ראה מסמכים) יעבדו אוטומטית.

תודה, ואני אעדכן בהקדם האפשרי.

2 מתוך 3 נמצאים במערכת הטלפונית והוספתי אותם לזרימות השיחה המתאימות שלהם. האחרון עדיין לא נמצא במערכת הטלפונית והוא היה החשוב ביותר מבין השלושה – כמה זמן לוקח עד שהוא נכנס למערכת הטלפונית?

אני לא רוצה להיות מעיק, אבל רק חוזר לגבי זה – ממש חשוב לקבל גישה למספר קו המכירות הזה

אני זקוק בדחיפות לתשובה. כשאני מתקשר לקו המכירות אני שומע רק צליל תפוס. מספר זה מופיע על חומרי שיווק רבים ועל האתר, ואנחנו צריכים לעדכן אותם מיד אם המספר הזה בוטל או לא יהיה ברשותנו בקרוב מאוד.

היי @AmandaMullin,

המספר בהחלט ברשותכם ומאושר.

קיבלת עדכון דרך הטיקט בחשבון. האם את בטוחה שההגדרה במערכת הטלפונים בוצעה כראוי?

אנחנו רואים לפחות שיחה אחת אחרונה על המספר המדובר.

תודה, ממתינים לעדכון.

תודה – לפני שכתבתי את זה יצאתי מהחשבון שלי ואז נכנסתי שוב, רעננתי את המספרים שלי ולא ראיתי אותו שם, וניסיתי להתקשר לקו ופשוט קיבלתי צליל תפוס. אחרי שקיבלתי את התגובה שלך, נכנסתי שוב והוא כבר היה שם, ושייכתי אותו לזרימת השיחות וביצעתי שיחת בדיקה אחת, שאני מניח שזו השיחה האחרונה שהזכרת. ייתכן שהפעם שבה התקשרתי וקיבלתי צליל תפוס הייתה במקרה בדיוק בזמן שהמספר היה בתהליך הסופי של הניידות. תודה על העזרה ואני מתנצל על הפאניקה.

אין שום בעיה בכלל @AmandaMullin, ואם תיתקלי במשהו, אנא הודיעי לנו.

אנחנו מעריכים את העסק שלך איתנו ונמצאים כאן לרשותך.