אפליקציה לנייד - זיהוי המתקשר המותאם אישית לא מופיע בהיסטוריית השיחות

שלום

לא בטוח שאני מפרסם בקטגוריה הנכונה, אבל בדקתי את מערכת הטלפון בענן שרכשתי מ-Flynumber – הצלחתי להתאים אישית את זיהוי המתקשר כפי שרציתי כשהשיחה נכנסת, אבל כשאני מסתכל בהיסטוריית השיחות מופיע רק זיהוי המתקשר הגולמי, בלי שום דבר מההתאמה האישית שיצרתי. המטרה היא שיש לנו קווי מכירות שונים, וזה היה יכול לעזור לצוות שלי לדעת למה השיחה או השיחה שלא נענתה התייחסו. האם יש משהו שאני יכול לעשות בצד שלי כדי לשמור על זיהוי המתקשר המותאם אישית כשהוא מופיע בהיסטוריית השיחות? תודה.

היי @AmandaMullin

תודה על הפוסט.

איפה את מסתכלת ביומני השיחות?

האם תוכלי לנסות את “Call Analytics” במקום החלק של “Call Logs”.

דיברתי על האפליקציה במובייל – כאשר השיחה נכנסת, זיהוי המתקשר מציג את ההתאמה האישית שיצרתי, אבל כשמסתכלים בהיסטוריית השיחות באפליקציה במובייל – זה מציג רק את זיהוי המתקשר הגולמי, כפי שמופיע בתמונה. הצוות שאני עובד איתו לא ייגש ל‑FlyNumber מחוץ לאפליקציה בטלפון הנייד, ולכן יהיה מועיל אם זיהוי המתקשר המותאם אישית יוצג גם בהיסטוריית השיחות באפליקציה במובייל.

עם זאת, נכנסתי ל‑Call Analytics בשולחן העבודה, ולמרות שביצעתי מספר שיחות בדיקה ביומיים האחרונים, Call Analytics ריק לחלוטין. נכנסתי לחלק של Call Log והשיחות שבוצעו אכן הופיעו שם, אבל זיהוי המתקשר המותאם אישית לא הופיע – רק זיהוי המתקשר הגולמי.

היי @AmandaMullin,

אני מבין, וזה הגיוני. אני אדאג שהצוות שאחראי על פיתוח האפליקציה יבדוק את זה. הם היו די טובים עם עדכונים לאחרונה, אז נקווה שזה אחד מהדברים שהם יוכלו להוסיף.

אני חושב שזה קשור למסננים בחלק העליון — תוכלי לנסות לשנות אותם כדי לראות אם את מצליחה לגרום לשיחות להופיע, במיוחד את אלה שמתייחסים לתאריך/שעה.

תודה, ואני זמין אם יש לך עוד שאלות או חששות.