Sveiki! Noriu gauti numerį Italijoje ir turiu kelis klausimus.
Visų pirma, kai gausiu numerį, ar galėsiu jį prijungti prie 3CX arba FreePBX? Jei taip, ar galėsiu turėti tiek įeinančius, tiek išeinančius skambučius?
Kiek supratau, aš moku už minutę tik tada, kai skambinu išeinančiu skambučiu, bet jei skambutis yra įeinantis, tuomet mokesčio nėra?
Antras klausimas, kurį turėjau, yra toks: mačiau, kad Italijai reikia pateikti tam tikrus dokumentus, ir, kiek supratau, turiu pateikti savo asmens dokumentą ir ne senesnę kaip 6 mėnesių komunalinių paslaugų sąskaitą, tiesa? Yra tik viena problema – man dar nėra 18 metų (nors tai gal ir nesvarbu, bet man 17), tai jei pateiksiu savo asmens dokumentą, ar vis tiek bus gerai? Be to, ar komunalinių paslaugų sąskaitos atveju svarbu, kad ją mokėčiau ne aš?
Šį numerį imu tik tam, kad mokyčiausi ir tyrinėčiau, kaip veikia VoIP ir PBX sistemos, todėl gali būti, kad…
Abu priima SIP prisijungimo duomenis, ir tokiu atveju (kadangi norite išeinančių skambučių) jums reikės mūsų telefono sistemos (paprastai ji kainuoja 14,95 $ per mėnesį, bet šiuo atveju galime pasiūlyti už 9,95 $).
Turime atnaujinimų, pagal kuriuos siūlysime savo vidinį SIP įeinantiems ir išeinantiems skambučiams, tad jums nereikės telefono sistemos – tai turėtų būti išleista per mėnesį ar du.
Teisingai, jei naudotumėte mūsų telefono sistemą, įeinantys skambučiai per SIP yra neriboti; išeinantiems taikomas tarifas už minutę. Per min rates
Tai iš tikrųjų priklauso nuo mūsų Italijos partnerių, bet nematau, kad tai būtų problema – turėkite omenyje, kad adreso įrodymas turi būti toje Italijos miesto vietovėje, kurioje gaunate numerį.
Ačiū ir praneškite, jei turite daugiau klausimų ar rūpesčių.
Taigi, turėčiau galėti sėkmingai užsiregistruoti su savo itališku asmens dokumentu, ar yra kokių nors kitų dokumentų, kuriuos galėčiau naudoti kaip gyvenamosios vietos įrodymą?
Vertinu jūsų pasiūlymą dėl telefono sistemos, tačiau šį numerį imu tik tam, kad daugiau sužinočiau apie VoIP ir apskritai apie ryšius, todėl negaliu sau leisti išleisti per daug.
Galiausiai, šiuo metu nėra jokio būdo siųsti išeinančius skambučius iš 3CX ar bet kurios kitos PBX, išskyrus jūsų telefono sistemą, tačiau įeinantys skambučiai turėtų būti įmanomi net jei naudoju savo PBX?