Sutrikęs dėl to, kiek man teks mokėti

Sveiki, štai tokia sąranka, kurią bandau pasiekti savo iPhone.

– Nusipirkti vietinį itališką numerį už 2,95 $/mėn.
– Prisijungti per Gtalk. Žmonės Italijoje skambina į tą numerį, jiems tai nieko nekainuoja, man taip pat nieko nekainuoja. (Spėju, kad skamba Gtalk programėlė ir skambučiai vyksta per ją?)
– Kai noriu paskambinti aš, atidarau Gtalk. Surenku jų numerį ir man tai nieko nekainuoja, jiems taip pat nieko nekainuoja. (Ar išeinantys skambučiai įskaičiuoti, taip pat ir į itališkus mobiliuosius?)

Jei tokia sąranka įmanoma – užregistruokite mane!

Taip, jei tik turite gyvenamosios vietos įrodymą tame Italijos mieste, kuriame norite numerio

1: Virtual phone numbers from Italy | FlyNumber[quote=“hillbilly181, post:1, topic:110”]
-Prisijungti per Gtalk. Žmonės Italijoje skambina į tą numerį, jiems tai nieko nekainuoja, man irgi nieko nekainuoja. (Spėju, skamba Gtalk programėlė ir skambučiai vyksta per ją?)
[/quote]

Taip, jiems tai vietinis skambutis, o jums nemokamas priėmimas

Išeinantiems skambučiams naudotumėte Gtalk infrastruktūrą, mes su tuo neturime nieko bendra.

Jums geriau naudoti SIP ir SIP klientą skambučiams priimti ir vykdyti. Yra mažas tarifas už minutę išeinantiems skambučiams ir tai vienintelis būdas, kad FlyNumber būtų rodomas kaip skambintojo ID

Daugiau informacijos šiame įraše