Klausimai apie JAV numerius

Keletas klausimų:

1. Čia: Local US phone numbers that you control | FlyNumber
    Parašyta:
    „* Vietiniai telefono numeriai visoje JAV | Naudokite savo tikrą amerikietišką telefono numerį kaip išeinančio skambučio Caller-ID (skambinančiojo ID)“. Ar tai galėtų būti Kanados telefono numeris kaip išeinančio skambučio Caller-ID?

2. Use our cloud phone system as the ultimate side kick to your virtual phone number | FlyNumber Aš dabar turiu tai nemokamai visam gyvenimui savo paskyroje, tiesa? Aš to neprarasiu, jei leisiu savo Liuksemburgo numeriui nebegalioti ir vėliau pasiimsiu JAV numerį, ar ne taip?

3. JAV numeriams – kas laikoma vietiniu skambučiu ir todėl iš manęs nebus imamas 0,01 USD mokestis už minutę?
    3a Tas pats prefiksas? Golden State Local Phone Numbers | FlyNumber
    3b Ta pati valstija?
    3c Arba jei turiu JAV numerį ir skambinu bet kur JAV, aš nemoku to 1 cento?

Ačiū už pagalbą.

1 patinka

Taip, žinoma. Naudodami skambučių grupę telefono sistemoje galite gauti SIP prisijungimo duomenis. Jie naudojami išeinantiems skambučiams.

Geras klausimas. Teisingai, jūs to neprarasite tol, kol turėsite bent 1 aktyvų numerį pas mus

Šiuo metu neturime neribotų planų išeinantiems skambučiams ar numerio peradresavimui. Taigi taip, 0,01 USD už minutę skambinant arba peradresuojant į įprastą telefono numerį

Malonu padėti, esu čia, jei ko nors prireiktų

Ačiū už greitą atsakymą. Tai ar teisingai suprantu, kad naudojant mano „Lux“ numerį skambučiai į JAV 99 % atvejų kainuos 0,01 USD?

Žinoma

100 %, plius 2,95 USD per mėnesį už patį numerį

Dar kartą ačiū