Mano užsakymas rodomas kaip nepatvirtintas, noriu nusipirkti daug numerių. Ar galėčiau naudoti šį numerį Vapi skambučiams iš Albanijos į Italiją ir ar man bus taikomas mokestis už minutę? Prašau atsakyti ir suteikti man mano numerį, nes man jo reikia darbui.

Mano užsakymas rodomas kaip nepatvirtintas, ir aš noriu nusipirkti daug numerių. Taip pat ar galėčiau naudoti šį numerį Vapi, kad skambinčiau iš Albanijos į Italiją, ir ar man bus taikomas mokestis už minutę, jei taip darysiu? Prašau atsakyti ir suteikti man mano numerį, nes aš su juo dirbu.

Sveiki, @DomenikoHibroj,

Dėkojame už jūsų užsakymą, vertiname jūsų pasirinkimą. Jums buvo išsiųstas tiesioginis el. laiškas dėl itališko numerio ir jo aktyvavimo.

Jūs neįkėlėte reikiamų dokumentų.

https://www.flynumber.com/products/virtual-phone-number/italy#registration-requirements

Mūsų numerius galite naudoti su Vapi, taip; tačiau turėkite omenyje, kad išeinančius skambučius tvarkys Vapi pusė. Būtinai peržiūrėkite šią mūsų dokumentacijos dalį

Aš suprantu, kad turėsiu mokėti „Vapi“ jų mokesčius. Mano klausimas – ar bus kitų mokesčių iš „FlyNumber“ pusės, kai sumokėsiu už numerį? Taip pat dėkoju, kad atsakėte taip greitai – tai labai profesionalu ir aš tai tikrai vertinu.

ar galėčiau gauti atsakymą, kurį pateikiau el. paštu su jūsų prašyta informacija? taip pat mano vietovė nėra Milane, kur bandžiau įsigyti numerį. man tai ne problema, neprieštarauju pakeisti jį į vietovę, kurioje gyvenu.

Sveiki, @DomenikoHibroj

Jei naudojate VAPi išeinantiems skambučiams, tuomet ne. Įeinančius skambučius į VAPi tvarkysime mes, ir kadangi juos nukreipiate į VoIP (VAPi SIP), iš mūsų pusės nebus jokio mokesčio už minutę – tik 2,95 USD per mėnesį už patį FlyNumber numerį.

Tai nėra problema. Tiesiog prisijungęs spustelėkite „sign up“ ir užsisakykite naują numerį savo vietovėje.

gerai, nusipirksiu naują numerį savo regione, bet pirmiausia grąžinkite man pinigus už kitą

tai visiškai neatsakinga, kaip jūs nesugebat sutvarkyti vieno kliento, aš tikrai nepirksiu dar vieno numerio ir nelauksiu 48 valandų vien tam, kad gaučiau atsakymą. taip pat tai visiškai nelogiška – kodėl man reikia pirkti numerį iš savo regiono, su tuo susidūriau tik jūsų svetainėje. aš sutinku nusipirkti naują numerį, jei grąžinsite pinigus už senąjį ir jei naująjį suaktyvuosite per 1 valandą.

Pateikite užsakymą ir pasirinkite apmokėti iš savo išankstinio apmokėjimo balanso — pirmasis mokėjimas nebuvo panaudotas, todėl nereikia mokėti dar kartą.

labas, suprantu, ačiū. ką tik įsigijau numerį tame pačiame mieste, kuriame gyvenu. prašau padėti kuo greičiau suaktyvinti numerį. jei yra kas nors, ką galiu padaryti, pasakykite man.

Ačiū, @DomenikoHibroj

Dėl to užsakymo ir to, ko mums reikia, jums buvo išsiųstas tiesioginis el. laiškas – prašome pasitikrinti savo el. paštą.

Aš viską išsiunčiau paštu, ar galėtumėte, prašau, patikrinti ir man suaktyvinti numerį?

1 patinka

Aš pridėjau 20 dolerių prie savo lėšų, kad galėčiau nusipirkti „Cloud Phone“ sistemą ir dar vieną numerį. Kodėl lėšos vis dar laukia patvirtinimo, jei jos jau buvo nuskaičiuotos nuo mano kortelės?

Jūsų paskyra buvo pažymėta, @DomenikoHibroj.

Registruodamasis nurodėte itališką numerį kaip asmeninį (numeris yra aktyvus), tačiau pažymėjote, kad norite jį naudoti komerciniais tikslais. Turime apsaugoti savo santykius su partneriais, todėl paprašėme iš jūsų atnaujintos informacijos.

Kai viskas bus sutvarkyta, mokėjimai nuo šiol bus tvirtinami akimirksniu.

Ačiū, laukiame jūsų atsakymo (patikrinkite savo el. paštą).

neturiu problemų pateikti informaciją apie savo verslo tikslus, taip pat taip – mokėjimas praėjo, išsiunčiau el. laišką su daugiau informacijos, būčiau dėkingas už atsakymą ir galutinę išvadą, ačiū jums, vaikinai, už jūsų darbą

Ačiū už atnaujinimą, @DomenikoHibroj – jūsų numeris, telefono sistema ir tranko funkcijos jau veikia.

Sveiki, FlyNumbers komanda,

Tęsiu temą dėl savo sąrankos – įeinantys skambučiai dabar puikiai veikia su VAPI. Tačiau susiduriu su problema dėl išeinančių skambučių.

Kai VAPI bando inicijuoti išeinančius skambučius per mano FlyNumber, phone.systems grąžina 480 Temporarily Unavailable, o maršrutas (Route) skambučių žurnale rodomas kaip „-“.

Žiūrint į mano phone.systems skydelį, nematau skyriaus „Outbound Trunks“. Ar išeinančių balso skambučių terminacija yra prieinama FlyNumber paskyroms? Jei taip, kaip ją įjungti?

Ačiū

Sveiki, @DomenikoHibroj,

Jis yra įjungtas ir rodomas kaip „Termination gateways“ ir „termination routes“.

Gali būti, kad reikia peržiūrėti maršrutą, nes skambučių žurnalai (juos taip pat galite matyti pačioje telefono sistemoje) rodo nesėkmes dėl to, kad skambinant naudojamas „+“ ženklas. Ar galite pabandyti, kad Vapi skambintų be „+“ ženklo, arba pakoreguoti termination route taip, kad „+“ būtų pašalinamas?

Ačiū ir laukiu žinių.

Aš vis dar turiu problemų su išeinančiais skambučiais, nežinau, kur dabar yra problema. Bent jau rodo, kad skambutis buvo atliktas, bet klientas neatsiliepė, nors šiuo atveju klientas esu aš, ir aš negaunu jokio skambučio.

Sveiki, @DomenikoHibroj,

Jūs negaunate skambučių, nes pagrindinis nustatymas „My Flyunumbers“ yra nustatytas tiesiai į SIP URL, o ne į telefono sistemą, todėl viskas, kas nustatyta įeinantiems skambučiams telefono sistemoje, nėra naudojama.

Mes ką tik tai pakeitėme už jus, todėl dabar įeinantys skambučiai bus nukreipiami pagal tai, kas nustatyta telefono sistemoje.

Taip pat patikrinkite skiltį „Call Analytics“ pačiame telefono sistemos skydelyje, ar nėra kokių nors problemų su skambučiais. Išeinantys skambučiai, panašu, veikia gerai. Jei problema išliks, pasidalykite žurnalais iš Vapi, ten, kur tai veikia.

Tikiuosi, kad jums sekasi gerai. Praėjo šiek tiek laiko nuo paskutinio mūsų pokalbio, ir džiaugiuosi galėdamas pasidalyti, kad mūsų verslas dabar oficialiai pradėjo veiklą.

Kuriant mūsų komunikacijos sistemą, susiduriame su protarpiniu telefono linijos sutrikimu. Kartais numeris puikiai veikia skambučiams į išorę, o kartais – ne. Ar galėtumėte mums padėti nustatyti, kodėl taip gali nutikti?

Patikslinu mūsų konkrečius verslo poreikius šiam numeriui:

• Tik skambučiai į išorę: Šio numerio mums reikia tik skambučiams į išorę; mums nereikia, kad jis priimtų įeinančius skambučius.

• Skambučių apimtis: Linija turi aptarnauti maždaug nuo 100 iki 400 skambučių į išorę per mėnesį mūsų klientams Italijoje.

• Vienalaikiai skambučiai: Turėsime situacijų, kai du ar daugiau komandos narių turės skambinti skirtingiems klientams tuo pačiu metu, naudodami tą patį numerį.

Ar galėtumėte patvirtinti, ar mūsų dabartinis planas palaiko kelis vienalaikius išorinius kanalus, ir padėti išspręsti ryšio sutrikimus?

Dėkoju už jūsų laiką ir pagalbą.