man reikia pagalbos, bandžiau „Skype“, bet nepavyko, ir dabar ruošiuosi išbandyti programėlę „Zoiper“, bet negaliu į ją prisijungti, prašau, ar administratorius galėtų man padėti nustatyti peradresavimą?
Jūsų numeris dar nėra aktyvus; kai tik jis bus suaktyvintas, atsiųsime jums SIP informaciją, kad galėtumėte pradėti. Tai turėtų užtrukti tik kelias valandas, bet daugiausia 24 valandas. (tai taikoma tik Singapūro numeriams)
Gerai, ačiū, lauksiu.
Atnaujinome jūsų užklausą.
Jau persiunčiau dokumentą į jūsų pagalbos el. paštą, kaip prašėte, prašau patikrinkite.
Ačiū už tai, ir mes kuo greičiau pateiksime jums naujienas.
Redaguota: tai jau sutvarkyta.
ir SIP informaciją aš vis dar nesu gavęs
Taip, ir tai taip pat ką tik buvo išsiųsta. Praneškite, jei ko nors prireiktų.
Ačiū, gavau ir atlikau nustatymą – jis puikiai veikia išeinantiems skambučiams, bet klausiu apie gaunamus skambučius. Šiuo metu mano skambučių peradresavimo parinktis nustatyta į PBXww. Ar turėčiau pakeisti į VoIP? Jei taip, ką turėčiau įrašyti lauke (Enter host), kai pasirinku (SIP) skiltyje (Select protocol), ar vis tiek gausiu skambučius į savo Zioper programėlę, jei peradresavimas nustatytas į PBXww? Ačiū, lauksiu atsakymo
Palikite taip, kaip buvo.
Jei galite skambinti, tuomet galite ir priimti skambučius, tačiau greičiausiai jūsų pusėje kažkas neteisingai sukonfigūruota, dėl ko įeinantys skambučiai neateina. Patikrinkite tinklą ir užkardą (firewall), taip pat galbūt bet kokius įeinančių skambučių nustatymus jūsų naudojamame SIP kliente.
Jei galite, pabandykite ir su x-lite, vien tam, kad išbandytumėte.
Dabar viskas veikia, galiu priimti skambučius, bet noriu sužinoti, ar vietinis Singapūro numeris gali paskambinti į mano Singapūro numerį nenaudodamas +65, t. y. skambindamas kaip vietiniu numeriu. Ar tai veiks? Ar jie būtinai turi pridėti +65 prieš skambindami į mano numerį?
Sveiki
Jiems tai yra vietinis numeris, todėl taip, jie turėtų galėti skambinti į jūsų FlyNumber kaip į bet kurį vietinį Singapūro numerį
Ačiū