Konfigūruoju peradresavimą į VOIP Buster

Ką tik gavome savo naują numerį, kurį reikia nukreipti į VOIP Buster, bet nežinome, kaip tai nustatyti. Kokius duomenis turime įvesti į laukelį „details“? Naudodami VOIP Buster galime skambinti į išorę, bet kai skambiname tuo numeriu iš bet kurio telefono, gauname pranešimą „the number you dialled has not been assigned“ („numeris, kuriuo skambinote, nėra priskirtas“).

Sveiki

Lauke „details“ turėtumėte naudoti vartotojo vardą, kurį turite pas juos

Turėkite omenyje, kad jie riboja savo išmaniųjų telefonų programėles, todėl naudokite trečiosios šalies SIP programėlę arba kompiuterinę programą

Jei jums reikia daugiau pagalbos dėl to, praneškite mums

Aš įvedžiau savo naudotojo vardą ir vis dar galiu skambinti, bet negaliu priimti skambučių. Taip pat negaliu užregistruoti numerio.
Kodėl man reikėtų kitos SIP kliento programos ir jei taip, kurią rekomenduotumėte?

Sveiki

Panašu, kad tai kyla iš programėlės, mes matome klaidas flynumber skambučių istorijoje

Mano paskyra > skambučių istorija

Pabandykite „Zoiper“ ir naudokite jų SIP informaciją ten arba bet kurią SIP kliento programą

Susisiekiau su VOIPBuster. Jie pasakė, kad DID turi būti nukreiptas į [email protected], kur xxxx yra mūsų paskyros pavadinimas.
Kur turėčiau įvesti šiuos nustatymus ir kurį pasirinkimą naudoti – VOIP ar ITSP? Kuriuo atveju, ką tiksliai turėčiau įrašyti į kurį laukelį, t. y. į „details“?

Sveiki

Patikrinome jūsų paskyrą ir ji sukonfigūruota teisingai.

Ar naudojatės išmaniojo telefono programėle?

Tai yra žinoma jų ir kitų to paties skėtinio operatoriaus tiekėjų klaida.

Ar galite įvesti jų SIP informaciją į tokią programėlę kaip „Zoiper“ ir pabandyti dar kartą?

Ačiū, bet jei tai yra jiems žinoma klaida, tai kodėl jūs apie tai neinformuojate jų ir mūsų, klientų? Jūs esate įtraukę Voipbuster į savo 15 geriausių tiekėjų sąrašą.
Jei pereisiu prie Zoiper, ar taip visiškai apeisiu Voipbuster? Jei taip, tai kaip tada apmokėsiu skambučius?

Sveiki

Tai yra tik jiems žinoma klaida, mes be problemų siunčiame skambučius į jų SIP URI. Jie turi problemų priimdami skambučius savo išmaniojo telefono programėlėse, ir tai ne tik iš flynumber, bet ir iš bet kurio kito numerio (DID) tiekėjo.

Tiesiog įvestumėte savo voipbuster SIP prisijungimo duomenis į zoiper programėlę, vis tiek mokėtumėte voipbuster už išeinančius skambučius

Jei jums ko nors prireiktų, praneškite mums

„Zoiper“ veikia nepriekaištingai! Taip pat pavyko užregistruoti mano skambintojo ID. Ačiū už visą pagalbą. Jei tik dar pavyktų padaryti, kad jis veiktų kaip numatytoji telefono programa išmaniajame telefone ir galėtų bendrauti su mano automobilio „Bluetooth“, tuomet ši programėlė būtų nemirtinga!

1 patinka

Labai džiugu tai girdėti ir ačiū už atsiliepimą

Ten taip pat turėtų veikti puikiai, paimkite SIP informaciją (tą pačią, kurią įvedėte Zoiper) ir įveskite ją ten. Prieš bandydami įsitikinkite, kad Zoiper nėra užregistruotas

Jei su kuo nors susidursite, tiesiog praneškite mums

Ar problema su VOIP Buster kada nors buvo išspręsta?

Sveiki, @Vernon_Crabtree

VoipBuster turėtų veikti gerai. Pastebėjau, kad jūsų skambučių istorijoje (My account > call history) rodomi nepavykę skambučiai – taip buvo todėl, kad FlyNumber dar nebuvo aktyvus.

Pabandykite dabar ir viskas turėtų būti gerai.

Taip pat nežinau, ar naudojate jų programėlę, tačiau 3-iosios šalies SIP/VoIP programėlės (pvz., Zoiper arba Groundwire) naudojimas su jų SIP prisijungimo duomenimis gali veikti geriau dėl jų originalių mobiliųjų programų apribojimų.