Potřebuji pomoc s nastavením aplikace Zioper

potřebuji pomoc, zkoušel jsem Skype, ale neprošlo to a chystám se zkusit tuto aplikaci nazvanou Zoiper, ale nemůžu se do ní přihlásit, může mi prosím administrátor pomoci s nastavením přesměrování?

Vaše číslo ještě není aktivní, jakmile bude aktivováno, pošleme vám SIP informace, které vám pomohou začít. Mělo by to trvat jen pár hodin, maximálně však 24 hodin. (toto platí pouze pro [singapurská čísla][1])

Dobře, díky, budu čekat.

Aktualizovali jsme váš tiket.

Už jsem dokument přeposlal na váš podpůrný e‑mail, jak bylo požadováno, prosím zkontrolujte ho.

Díky za to, brzy pro vás budeme mít aktualizaci, jakmile to bude možné.

Edit: tohle už bylo vyřešeno

a údaje SIP jsem stále ještě neobdržel

Ano, to bylo také právě odesláno, dejte nám vědět, pokud budete něco potřebovat.

Díky, obdržel jsem to a provedl nastavení, funguje to perfektně pro odchozí hovory, ale ptám se na příchozí hovory. Momentálně mám přesměrování hovorů nastavené na PBXww, mám to změnit na VoIP?? A pokud ano, co mám zadat do pole (Enter host) poté, co vyberu (SIP) v části (Select protocol), nebo budu přijímat hovory do své aplikace Zioper, i když mám přesměrování na PBXww? Díky a čekám na odpověď

Nechte to tak, jak to bylo.

Pokud můžete volat ven, můžete i přijímat hovory, ale pravděpodobně máte něco špatně nastavené na své straně, takže příchozí hovory nepřicházejí. Zkontrolujte síť a firewall a případně jakákoli nastavení příchozích hovorů v SIP klientovi, který používáte.

Zkuste to také v X-Lite, pokud můžete, jen pro otestování.

Teď už to funguje, můžu přijímat hovory, ale chci vědět, jestli může místní číslo v Singapuru volat na moje singapurské číslo bez použití předvolby +65, tedy jako místní hovor. Bude to fungovat? Nebo musí před vytočením mého čísla zadat +65?

Ahoj

Je to pro ně místní číslo, takže ano, měli by být schopni volat na vaše FlyNumber jako na jakékoli místní singapurské číslo.

Díky