Nastavení přesměrování na VOIP Buster

Právě jsme dostali naše nové číslo, které má být přesměrováno na VOIP Buster, ale nevíme, jak to nastavit. Jaké údaje musíme zadat do pole „details“? Pomocí VOIP Buster můžeme volat ven, ale když na toto číslo voláme z jakéhokoli telefonu, ozve se „volané číslo nebylo přiděleno“.

Ahoj

Do pole „podrobnosti“ („details“) byste měli uvést uživatelské jméno, které u nich máte.

Mějte na paměti, že omezují své aplikace pro chytré telefony, použijte tedy aplikaci SIP od třetí strany nebo program v počítači.

Pokud s tím potřebujete další pomoc, dejte nám prosím vědět.

Zadal jsem své uživatelské jméno a stále mohu volat ven, ale nemohu přijímat hovory. Také nemohu zaregistrovat číslo.
Proč bych potřeboval další SIP klient a pokud ano, který byste doporučili?

Ahoj

Vypadá to, že to pochází z aplikace, chyby vidíme v historii hovorů Flynumber

My account > call history

Zkuste „zoiper“ a použijte tam jejich SIP údaje nebo jiného SIP klienta

Kontaktoval jsem VOIPBuster. Řekli, že DID by mělo být přesměrováno na [email protected], kde xxxx je název našeho účtu.
Kam mám tato nastavení zadat, v jaké volbě – VOIP nebo ITSP? A v kterémkoli z těchto případů, co mám zadat do kterého pole, tj. do detailů?

Ahoj

Zkontrolovali jsme tvůj účet a máš ho nastavený správně.

Používáš aplikaci v chytrém telefonu?

Jedná se o známou chybu u nich a dalších poskytovatelů pod stejnou zastřešující společností.

Můžeš zadat jejich SIP údaje do aplikace jako Zoiper a zkusit to znovu?

Díky, ale jestli je to u nich známá chyba, proč o tom neinformujete je a nás, zákazníky? Uvedli jste Voipbuster mezi svými 15 nejlepšími poskytovateli.
Když přejdu na Zoiper, obejdu tím úplně Voipbuster? Pokud ano, jak potom platím za hovory?

Ahoj

Je to známá chyba pouze u nich, my odesíláme hovory na jejich SIP URI bez problémů. Oni mají problémy s přijímáním hovorů ve svých aplikacích pro chytré telefony, a to nejen od flynumber, ale od jakéhokoli jiného poskytovatele čísel (DID).

Jen byste zadal své Voipbuster SIP přihlašovací údaje do aplikace Zoiper, za odchozí hovory byste stále platil Voipbusteru.

Kdybyste cokoli potřeboval, dejte nám prosím vědět.

Zoiper funguje bezchybně! Také se mi podařilo zaregistrovat své ID volajícího. Díky za veškerou pomoc. Kdybyste jen dokázali zařídit, aby fungovala jako výchozí telefonní aplikace ve smartphonu, aby si rozuměla s Bluetooth v mém autě, tahle aplikace by byla nesmrtelná!

1 Líbí se

Mám velkou radost, že to slyším, a díky za zpětnou vazbu

Mělo by to tam také fungovat bez problémů, vezměte SIP údaje (ty samé, které jste zadal do Zoiperu) a zadejte je tam. Než to zkusíte, ujistěte se, že je Zoiper odregistrovaný

Kdybyste na cokoli narazil, dejte nám vědět

Byl problém s VOIP Buster někdy vyřešen?

Ahoj @Vernon_Crabtree

VoipBuster by měl fungovat dobře. Všiml jsem si, že tvoje historie hovorů (My account > call history) ukazuje neúspěšné hovory, bylo to proto, že FlyNumber ještě nebyl aktivní.

Zkus to prosím nyní a mělo by to být v pořádku.

Také si nejsem jistý, jestli používáš jejich aplikaci, ale použití SIP/VoIP aplikace třetí strany (jako Zoiper nebo Groundwire) s jejich SIP přihlašovacími údaji může fungovat lépe kvůli omezení jejich vlastních mobilních aplikací.