Persiuntimas į Android programėlę neveikia

Sveiki,\nMan pavyko sukonfigūruoti PBX su savo virtualiu numeriu naudojant VoipStunt programinį telefoną, tačiau, kaip išsiaiškinau, jų mobilioji programėlė blokuoja įeinančius skambučius.\n\nBandau sukonfigūruoti Blink (programinį telefoną Windows 7) naudodamas PBX prisijungimo duomenis, bet kol kas nesėkmingai.\n\nTaip pat bandžiau nustatyti Zoiper „Android“ įrenginyje, naudodamas tuos pačius duomenis, tačiau registracija nepavyko.\n\nGaliu atsiųsti jums ekrano nuotraukas asmenine žinute, bet aš sekiau jūsų straipsniu http://flynumber.com/blog/how-to-use-your-flynumber-sip-account-to-make-and-receive-calls-on-a-pc/\n\nMane domina tik Zoiper, Blink bandžiau sukonfigūruoti tam, kad surasčiau problemą.\n\nvartotojas: rentzboy\ngaliu be problemų pinginti serverio adresą iš savo kompiuterio\n\npagarbiai,

Sveiki

Tai turėtų puikiai veikti

Ar galite pabandyti pinginti SIP serverį iš Zoiper telefono, ar esame tikri, kad jis naudoja tą patį internetą kaip kompiuteris

Mes nematome šio naudotojo vardo (prašome atsiųsti naudotojo vardą arba flynumber)

Ačiū

Sveiki, aš išsiunčiau jums asmeninę žinutę su savo prisijungimo duomenimis ir nustatymų konfigūracija.
Man nepavyksta to paleisti.

Pagarbiai,

Sveiki,

atsiunčiau jums el. laišką su savo žurnalais ir sąranka.
Tikiuosi, kad galėsite man padėti sukonfigūruoti mano PBX.
Nematau, kur gali būti problema, tačiau man nepavyksta užregistruoti savo paskyros nei su Blink, nei su Zoiper.

Pagarbiai,

Apgailestaujame dėl šios situacijos

Ar vis dar galite pasiekti (ping) SIP serverio adresą iš savo tinklo?

Jei ne, atsiųskite mums savo IP adresą, nes galbūt jis buvo užblokuotas dėl per daug nesėkmingų bandymų. Norėdami sužinoti savo IP adresą, eikite į „Google“ ir įveskite „what is my IP address“

Ar taip pat galite pabandyti naudoti naują SIP informaciją iš savo PBX programoje x-lite

Ačiū ir praneškite mums, jei problema išliks