המספר לא עובר למר

אז אני צריך עזרה. רכשתי מספר בדנמרק. אני צריך שהוא יקבל הודעות טקסט. השתמשתי בפרוטוקול הזה. העברה (forwarding) למספר שלי בארה״ב. כשמחייגים למספר הדני, הודעה אוטומטית אומרת ליצור קשר עם שירות הלקוחות. השיחה לא עוברת/לא מנותבת למספר שלי בארה״ב. וגם הודעות טקסט/SMS לא מגיעות. יש לי כסף בחשבון FlyNumber שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

אני בודק על ידי חיוג מארצות הברית, ולכן משתמש בקידומת 011 לפני מספר הטלפון בדנמרק.

זה גם לא עובד בשבילי,

ואף אחד לא עונה על השאלה שלי ועל הפניות, למרות שפתחתי כמה פניות בחשבון.

היי @Charla_Rudisill,

מצער לשמוע זאת, ואנחנו רואים את הבעיה. את/ה מפנה את מספר ה‑FlyNumber לאותו מספר שממנו את/ה מתקשר/ת (מה שיוצר לולאה).

אנא עיין/י בקישור למטה למידע נוסף:

https://www.flynumber.com/docs/basic-settings/forward-number#call-loop-prevention

מצטער לשמוע על כך @bron9995

אנא השאר את ההגדרות ב־My FlyNumbers כפי שהן מבחינת השימוש במערכת הטלפוניה – מידע נוסף למטה:

שינינו זאת מכאן, כך שעכשיו השיחות ינותבו דרך מערכת הטלפוניה, וטיפול השיחות יתבצע דרך מערכת הטלפוניה.

תודה, ואני כאן אם תצטרך משהו.

ניסיתי להתקשר ממספר אחר. פעמיים. אתה יכול לראות את זה ביומן. ואני מקבל מענה אוטומטי שמפנה אותי להתקשר לשירות הלקוחות.

אני גם רואה בפורום הזה שלא ניתן להשתמש במספר 45 92 להודעות SMS/טקסט. זה הדבר היחיד שאני צריך אותו בשבילו. אם זה נכון, למה יש אפשרות שה‑SMS יישלחו למספר האמריקאי שלי כשאני מגדיר את מספר 45 92?

לא רק המספרים הנוספים – אף שיחה נכנסת לא עובדת, למרות שהגדרתי הכול לפי ההנחיות שלכם.

היי @Charla_Rudisill, וזה נכון. למספרים אמריקאיים (USA) יש אפשרות ל־SMS בעוד שלמספרי מובייל בדנמרק אין.

כפי שמופיע ב־Our worldwide coverage of local phone numbers | FlyNumber

האם את בטוחה שההודעה הזו אינה מגיעה ממספר ההפניית שיחות (forwarding number)?

כדי לבדוק, הייתי מנסה את הדבר הבא:

הגדרי את “host” ל־iptel.org ואת “user/extension” ל־music כדי לבדוק במהירות את ה־FlyNumber שלך. תשמעי מוזיקה כשתתקשרי למספר.

כפי שמופיע ב־Set to VoIP | The FlyNumber Docs