Persiuntimas į mobilųjį neveikia – mokėjimas nepavyko, nežinau, kaip tai ištaisyti

Sveiki, vakar gavau savo naują „flynumber“ Vankuveriui, B.C. (604 vietinis kodas), mano mokėjimas už mėnesinį mokestį buvo sėkmingai apdorotas ir gavau patvirtinimo žinutę, kad numeris sukonfigūruotas ir aktyvus.

Tada nustatiau skambučių peradresavimą į savo mobilųjį telefoną, kitą B.C. vietinį kodą. Mano peradresuotas numeris buvo išsaugotas ir paskyros nustatymuose viskas atrodo gerai.

Problema ta, kad peradresavimas neveikia, kai skambinu į savo naują „flynumber“. Kai patikrinu skambučių žurnalą, ten rašoma, kad mokėjimas nepavyko. Tačiau nesuprantu, kaip padaryti, kad mokėjimas nepavyktų. Maniau, kad jau sukonfigūravau paskyrą ir su mokėjimu viskas gerai.

Padėkite!

Manau (tikiuosi), kad pats tai išsiaiškinau. Iš anksto sumokėjau už persiuntimo mokesčius. Dabar tereikia palaukti, kol bus apdorota mano PayPal operacija, kad galėčiau tai išbandyti. Buvau manęs, kad kadangi esu užsiregistravęs mėnesiniams mokėjimams, tai ta pati paskyra bus naudojama ir mano persiuntimo mokesčiams. Pasižiūrėsime rytoj.

Taip, tai ir buvo problema. Labai ačiū, aš, geras darbas.

Atsiprašome už vėlavimą, džiaugiuosi išgirdęs, kad jums pavyko viską sėkmingai paleisti.

Taip pat kuo greičiau jūsų paskyroje įjungsime momentinį mokėjimų patvirtinimo statusą.

Praneškite, jei galime kuo nors dar padėti.