Flynumber → Voipstunt → PBX → Acrobits softphone

Dobrý den,

kdo mi může pomoci? Zkoušel jsem nakonfigurovat PBX, ale vůbec netuším jak, také proto, že nemohu vyplnit některá pole. Možná Flash nefunguje dobře v Safari/Firefoxu na Mac OS X 10.9?

Mám dva účty, jeden u Voipstunt a jeden u SMSdiscount včetně čísla DID, ale toto číslo při odchozím hovoru nezobrazuje žádné CallerID. Takže, jak jsem pochopil, Flynumber by mi mohl pomoci tím, že poskytne číslo, které bude zobrazovat CallerID.
Chtěl bych vytvořit následující nastavení:

Když lidé vytočí moje číslo Flynumber, chci, aby bylo přesměrováno na můj účet Voipstunt a/nebo na můj účet SMSdiscount a aby mi zazvonil softphone Acrobits. Pokud je to možné, když telefon do 30 sekund nezvednu, chtěl bych, aby byl hovor přesměrován na hlasovou schránku.

Předem děkuji za pomoc.

S pozdravem

Casper

Ahoj Caspere

Pokud je Flash aktuální, měl by fungovat bez problémů, zdá se, že nejlepších výsledků dosahujeme s Chromem

Pro volání ven pomocí vašeho Flynumberu byste používal naše SIP účty a tím byste vynechal voipstunt nebo SMSdiscount

Můžete je kontaktovat a zjistit, zda mohou zařídit, aby se váš Flynumber zobrazoval jako ID volajícího při odchozím hovoru, ale to není v našich rukou, protože k uskutečnění hovoru používáte jejich infrastrukturu

Na svůj Acrobits můžete přijímat hovory z FlyNumberu zdarma, odchozí hovory mají minutovou sazbu

Bez ohledu na to, jaká konfigurace je nastavena v PBX, můžete přidat modul hlasové schránky a nechat hovor přejít do hlasové schránky

Pokud potřebujete pomoc s nastavením SIP, neváhejte nám poslat soukromou zprávu a můžeme to nastavit z naší strany

Dobrý den, členové personálu,

podařilo se mi nastavit CallerID s Voipstunt. Nyní… chci přesměrovat Flynumber na Voipstunt, pokud nebude hovor zodpovězen do 30 s, přesměrovat na hlasovou schránku. Flynumber nebudu používat pro odchozí volání. Je toto nastavení možné?

Když se snažím nastavit moduly v PBX Panelu Flynumber (v Chromu, jak jste doporučili), přetáhl jsem modul „Phone Number“ na mřížku a klikl na ikonu nastavení. Zobrazí se mi následující zpráva: „You have no available numbers. Please order more numbers to continue“.

Domnívám se, že moduly musí být nakonfigurovány takto:
Phone number → Person → Voicemail

Při výběru modulu „Person“ a poté Nastavení → Enter Name → Voip → ITSP SIP Forward nelze upravovat pole „Username“ a „Choose ITSP“.

Rozhodně ano, můžete to udělat přímo ze stránky Můj účet > Moje FlyNumbers nebo použít PBX[quote=“cvt, post:3, topic:148”]
Když se snažím nastavit moduly v PBX panelu Flynumber (v Chromu, jak jste doporučili), přetáhl jsem modul „Phone Number“ na mřížku a klikl na ikonu nastavení. Zobrazí se mi následující zpráva „You have no available numbers. Please order more numbers to continue“.
[/quote]

Nejprve budete muset změnit přesměrování čísla na PBX/ Virtual Phone System , do vašeho účtu jsem se přihlásil a udělal to za vás – nyní se zobrazuje v pořádku

Ano, máte pravdu, nastavil jsem vám to takto v PBX mřížce, nahráli jsme obecnou zprávu hlasové schránky, takže nevím, jestli ji budete chtít změnit

I když v některých případech nebliká kurzor, stále můžete psát, můžete také zvolit „custom“ a zadat své SIP URI – vaše údaje pro SMSdiscount jsme již do modulu Person zadali.

Otevřete si své PBX a uvidíte změny.

Dejte nám prosím vědět, pokud vám můžeme dále pomoci.

Moc vám děkuji. Bohužel potřebuji ještě další pomoc.

Nahrál jsem nový playlist, ale když je přiřazen k bloku, volající slyší jen hlasité šumění. Nahrál jsem také vlastní zprávu hlasové schránky, vyskočilo okno s žádostí o přístup k mikrofonu, povolil jsem ho, zprávu nahrál a když se nahrávání dokončilo a soubor se nahrál, při přehrání nebyl žádný zvuk. Volající zprávu neslyší, pouze pípnutí.

Ahoj

Zdá se, že se jedná o lokální problém, může jít o tvůj mikrofon nebo o bezpečnostní nastavení, které musí povolit mikrofonu zachytávat zvuk v prohlížeči.

Můžeš také nahrát svůj vlastní soubor (i mp3). Právě jsem ti nastavil obecnou hlasovou schránku. Když klikneš na tlačítko přehrávání, můžeš si zprávu poslechnout.

Když kliknu na tlačítko přehrávání u pozdravu hlasové schránky, který jsi nahrál, je tam jen ticho, což mě vede k přesvědčení, že jde o konfigurační problém na tvé straně, protože se zvuk nikdy nedostal na naše servery.

Dej nám vědět, pokud ti můžeme ještě nějak pomoci.

A co playlist? Když byl účet původně nastaven podporou, volající nejprve slyšel píseň, než byl přepojen na hlasovou schránku. Myslel jsem, že to byla opravdu hezká funkce. Teď je volající přepojen jenom do hlasové schránky.

To je proto, že je na vaší straně něco špatně s cílem přesměrování a hovory jdou přímo do hlasové schránky FlyNumber

Posíláte hovory na svůj SMSdiscount účet a my při odesílání hovorů tam dostáváme odpověď „Busy Here“. To můžete vidět také ve své historii hovorů.

Dejte nám vědět, pokud narazíte na jakékoli další problémy

Toto bylo řečeno zaměstnancem před 4 dny v době psaní. Nastavení jsem neměnil. Jediné věci, které se změnily, jsou nahrání a smazání souborů.

Nahrál jsem svůj vlastní soubor a funguje to, díky

Když kliknu na přehrát ve svém playlistu, slyším zvuk a je přiřazen k bloku.

Prosím, pomozte. Dříve to fungovalo.

Rozumím, problém ale je v tom, že hovory odesíláme na vaše cílové místo a je na vašem zařízení/softwaru nebo poskytovateli, aby hovory zpracoval. Váš FlyNumber je jeden z nejspolehlivějších, které máme – také jsem se přihlásil do vašeho PBX, změnil přesměrování na svůj 3rd party SIP účet a hovory mi přicházely v pořádku.

Vidím, že jsou tam nějaké nedávné OK hovory, takže doufejme, že je to teď v pořádku.

Toto jsem také otestoval a slyšel jsem klasickou hudbu, ale změnil jsem skladbu, možná byla ta původní „špatné jablko“ (vadná).

Můžete také nahrát vlastní MP3, pokud playlist odstraníte, bude to prostě normálně zvonit.

Dejte nám vědět, pokud narazíte na cokoli dalšího.

Předchozí playlisty, které jsem nahrál, kolidují se současným playlistem (test2 s klasickou skladbou). Smazal jsem všechny předchozí playlisty, včetně úplně prvního playlistu, který jsem vytvořil (test se skladbou od Amy Winehouse).
Přiřadil jsem klasickou skladbu k bloku a když jsem volal na své vlastní číslo, slyšel jsem Amy Winehouse.

Prosím, smažte všechny playlisty z vašeho systému (ne v ústředně PBX, protože i po smazání tam skladba stále zůstává), potom si v ústředně PBX nastavím nový playlist a mělo by to fungovat jako dříve. Děkuji.

Také se prosím podívejte na záznam hovoru začínající v 19:54:08, požádal jsem o ověřovací zpětné volání z hlasového systému SMSdiscount. Když hovor přijmu, slyším několik pípnutí a hovor je ukončen. Stalo se to třikrát za sebou. Když byl hovor ukončen, hlasový systém byl přesměrován na hlasovou schránku, kde zanechal ověřovací kód.
Takže Flynumber byl ověřen, ale NENÍ normální, že je hovor ukončen. Vím to, protože jsem měl ověřené i jiné čísla přes SMSdiscount.

A… Pokusil jsem se aktualizovat své časové pásmo v Podrobnostech účtu. Zobrazí se, že nový záznam byl uložen, ale po obnovení stránky se znovu zobrazí New York.

Prosím, smažte své moduly a vytvořte nové, zdá se, že došlo ke konfliktu, testovali jsme to z vašeho účtu a z naší strany to funguje v pořádku

Máme od nich nějaký log? Jakmile hovor odešleme, nemůžeme ovlivnit, co s ním SMSdiscount udělá.

To je jen pro základní nastavení účtu, ne pro historii hovorů – prozatím se historie hovorů zobrazuje pouze v GMT. Doufáme, že v budoucnu dáme uživatelům možnost si to změnit.