הרגע קיבלתי חשבון חדש ומספר טלפון חדש. אני מנסה לעקוב אחרי ההוראות לשימוש בו עם Acrobits (How to set up making and receiving calls with your virtual number | FlyNumber).
כשאני מנסה לבצע את השלב של Person/VoIP/Device, לוח ה‑PBX לא מאפשר לי לסמן את תיבות הסימון וגם לא להקליד את המספר שלי ל־Caller ID. מה לא בסדר?
עריכה: ראיתי בפוסט אחר משהו על כך שמודולי Phone Number ו‑Person לא מחוברים, אז חשבתי לנסות להוסיף מודול Phone Number בלוח ה‑PBX שלי. אבל… מודול Phone Number אומר שאין לי מספרי טלפון, למרות שאני רואה בבירור את מספר הטלפון בפרטי ההזמנה שלי. האם זו הבעיה?
עזרה בבקשה.
המספר בסופו של דבר הופיע במודול האדם. הבעיה נפתרה.
שמח לשמוע שהכול הסתדר עכשיו
למקרה שמשתמש אחר ייתקל באותה הבעיה…
כדי שה־FlyNumber יופיע ב־PBX, ודא שיש לך את מודול ה־“Phone number” ברשת ה־PBX שלך.
אני עדיין נתקל בבעיה קטנה.
כאשר Acrobits פועל, אני מקבל שיחה בלי בעיה (ואיכות השיחה הייתה מצוינת). אבל כאשר Acrobits כבוי, השיחה עוברת ישר לתא הקולי.
מאז מצאתי בהגדרות הכלליות של Acrobits אפשרות בשם “Incoming Calls” שהגדרתי ל־Push Notifications. בנוסף, בתוך Acrobits, כשנכנסתי להגדרות המתקדמות של חשבון flynumber שלי, מצאתי הגדרה נוספת בשם “Incoming Calls” שמוגדרת כ־Default (שאני מניח שמשמעותו “השתמש בברירת המחדל של Acrobits עצמו”, כלומר Push Notifications). האם זה נשמע כמו ההגדרה הנכונה? או שאני צריך לכוונן משהו נוסף?
עליך להיות מסוגל לקבל שיחות מהמספר הפרואני שלך כשהאפליקציה כבויה וההתראות (Push) פועלות, ייתכן שכדאי לנסות להפעיל מחדש את המכשיר
עבור הגדרות ה־codec ב־Acrobits עליך להגדיר ל־G7.11 Ulaw
עדכן אותי אם אתה נתקל בעוד בעיות