Sveiki!
Mano ID yra Pykolo007, sumokėjau prieš maždaug savaitę, pagrindiniame skydelyje rodoma, kad jis aktyvus, tačiau bandžiau skambinti į Kipre esantį numerį iš skirtingų telefonų ir atrodo, kad nieko nevyksta.
Ar galėtumėte tai patikrinti?
Ačiū!
Atsiprašome už vėlavimą, @Andrei_Ilie, o pradinis vėlavimas įvyko dėl to, kad reikėjo gauti tinkamą registracijos informaciją/dokumentus.
Numeris buvo priskirtas anksčiau, tačiau dar neaktyvus operatoriaus lygiu, savaitgalis kartais viską sulėtina – paprastai tai užtrunka ne ilgiau kaip 24 valandas.
Turėtume jį labai greitai aktyvuoti ir atnaujinsime jus kuo greičiau.
Sveiki vėl! Praėjo dar dvi darbo dienos, o numeris vis dar neaktyvus?
Ar yra kokių nors naujienų?
Kiek dar dienų prireiks, kol jis pradės veikti?
Dar kartą atsiprašome už vėlavimą, o mūsų partneriai Kipre paprašė daugiau informacijos šiuo atveju. Prašome pasitikrinti savo el. paštą.
Sveiki!
Panašu, kad numeris nebus aktyvuotas internete.
Nežinau, kokia yra problema, tačiau prašau grąžinti pinigus.
Lauksiu jūsų atsakymo.
Numeris buvo aktyvuotas prieš valandą =)
Atsiprašome už vėlavimą, nes paprastai tokio numerio aktyvavimas užtrunka 24 valandas arba mažiau. Mes iš tiesų esame priklausomi nuo savo partnerių ir turime saugoti santykius – turime įsitikinti, kad numeris (-iai) nėra naudojamas (-i) piktavališkais tikslais.
Dar kartą labai atsiprašome už vėlavimą ir, kaip mandagumo gestą, pridėjome kelis dolerius į išankstinio apmokėjimo sąskaitą.
Ačiū ir esame čia, jei jums ko nors prireiktų.
Ačiū!
Didelė pagarba!
Man malonu, @Andrei_Ilie, ir esu čia, jei ko nors prireiktų.