Aš jau seniai prašiau naujo graikiško numerio, bet niekada negavau jokio atsakymo ir į mano paskyrą nebuvo pridėtas joks numeris. Kodėl?
Atsiprašome už vėlavimą, @evacool
Paskyroje nebuvo nurodytas pilnas Graikijos adresas, tačiau vis tiek turėtume sugebėti tai sutvarkyti jums.
Išsami informacija buvo išsiųsta į jūsų paskyrą
Labai ačiū. Tačiau dabar numeris rodomas kaip atšauktas. Ar galėtumėte tai pataisyti?
Galite tai ignoruoti, nes tai yra žyma, naudojama, kai Flynumber su „specialia registracija“ nėra aktyvus vietinio operatoriaus lygiu. Graikijoje tai paprastai trunka 24–48 valandas. Atnaujinsiu kuo greičiau.
Sveiki. Numeris yra suteiktas kažkam kitam. Nesuprantu, kas vyksta. Aš už jį sumokėjau ir jį praradau. Prašau išspręsti šią problemą.
Sveika, Eva,
atsiprašau.
Nesu tikras, kas nutiko – maniau, kad vėlavimas susijęs su šventėmis, bet įtariu, kad gali būti ir kažkas su šiuo konkrečiu numeriu.
Šiuo metu bandome kitą numerį; jeigu tau labai patiko ankstesnysis, turėtume sugebėti jį pakeisti atgal.
Labai ačiū už jūsų atsiliepimą. Man šis numeris patiko, tačiau nėra problemos jį pakeisti. Mačiau naują numerį savo paskyroje. Manau, jis dar nėra aktyvuotas. Nebent yra kokia nors nustatymų problema. Prašau patarti.
Sveiki dar kartą,
panašu, kad problema buvo jūsų pateiktas adresas Graikijoje.
Mums reikės šiek tiek paaiškinimų – atnaujinimą išsiuntėme el. paštu.
Kiek pamenu, jūs turite mano adresą ir jį naudojote ankstesniam numeriui. Ar galėtumėte atsiųsti man el. laišką su išsamesniais paaiškinimais?
Žinoma, ir prašau pasitikrinti savo el. paštą
Tai susiję su adresu
Tiesiog norėjau patvirtinti, kad numeris yra aktyvus ir mes nukreipiame skambučius į jūsų pageidaujamą vietą.
Jis yra aktyvus. Labai jums ačiū!