Sveiki,
Esame nauji šiame paslaugoje. Bandėme nukreipti skambučius į „Gmail“, tačiau be jokios sėkmės. Kai skambiname numeriu, jis suskamba vieną kartą ir tada nutrūksta. Peržiūrint mūsų skambučių istoriją, skambučiai pažymėti kaip nepavykę, o priežastis – „Server Internal Error“ (vidinė serverio klaida).
Labai lauksime bet kokios pagalbos.
Apgailestaujame tai girdėdami
Įsitikinkite, kad naudojate Gtalk programą, o ne Hangouts ar telefono funkciją Gmail naršyklėje
Į Gtalk kontaktų sąrašą reikia pridėti [email protected] (jis turėtų būti pažymėtas žaliai ir aktyvus)
Jei nesate prie jų prisirišę, primygtinai siūlome naudoti SIP – gausite skambinančiojo ID, tai nemokama ir daug patikimiau
Taip pat galite naudoti šį SIP klientą (vis dėlto žr. aukščiau pateiktą įrašą)
Mes verčiau naudotume Gtalk, dabar pabandysiu su Gtalk darbalaukio programa. Ar yra kitas klientas, kuris galėtų veikti?
Galite pabandyti VTOK, tai trečiosios šalies programa
VTOK mums neatrodo tinkamas pasirinkimas. Ieškome kažko, ką galėtume naudoti „Windows“ sistemoje. Jau atsisiunčiau „Blink“.
Pakeičiau peradresavimo nustatymus į PBXww ir prijungiau Person Module (asmenų modulį) prie Device Module (įrenginių modulio). Sukonfigūravau abu, manau, tinkamai. Nustatiau „Blink“ su paskyros informacija. Dabar skambutis suskamba du kartus, bet niekada nepasiekia „Blink“.
Gal turite kokių nors pasiūlymų?
P. S. Labai vertiname jūsų dėmesį ir greitą atsakymą. Ačiū!
Be to, šį kartą skambučių istorijoje esantis žurnalo pranešimas yra:
„Paslauga nepasiekiama“
Gaila tai girdėti
Ar galite pabandyti su x-lite, jis gali būti suderinamesnis
Įsitikinkite, kad galite pinginti SIP serverio adresą. Per daug nesėkmingų bandymų ir IP adresas bus užblokuotas. Jei bandysite pinginti SIP serverio adresą ir gausite atsakymą „unreachable“ (nepasiekiamas), praneškite mums savo IP adresą ir mes jį atblokuosime
Manau, reikės pabandyti su X-Lite.
Galiu pinginti serverį. Taip pat PBXww skydelyje asmens modulis yra žalias ir rodo, kad tai Blink 1.2 kažkas „Windows“ sistemoje. Taigi atrodo, kad tarp jų yra ryšys.
Ar tai galėtų būti užkarda arba galbūt antivirusinė programa, kuri tinkle blokuoja SIP 5060 prievadą?
Gal norėtumėte pabandyti išmaniajame telefone? Yra daug SIP klientų, skirtų Android/IOS ir Windows Phone.
Praneškite mums, jei problema išliks.
Man pavyko priversti tai veikti telefone. Dabar tą paskyrą deaktyvavau ir sukonfigūravau telefone, kuriame man iš tikrųjų to reikia, tačiau jis nebegali užsiregistruoti. Nustatymai visiškai tokie patys. Kokią informaciją galiu jums pateikti, kad galėtumėte patikrinti, kodėl mano užklausos su kitu telefonu baigiasi laiko limitu (timeout)?
Gali būti, kad tinkle, iš kurio bandote registruotis, jūsų IP adresas yra užblokuotas dėl per daug nesėkmingų bandymų. Ar galite pabandyti prijungti telefoną prie kito tinklo, pavyzdžiui, 3G/4G?
Mano klaida, buvau vis dar prisijungęs prie „Wi‑Fi“. Gerai, su telefono programa viskas tvarkoje. Tačiau tai parodo, kad mano įmonės tinkle yra kažkokia blokavimo priemonė. Tikriausiai koks nors prievadas (portas) mano maršrutizatoriuje? Kokie būtų patarimai?
Gali būti, kad tai prievadas, bet vis tiek atsiųskite man asmenine žinute savo „Wi‑Fi“ tinklo IP adresą, jei kartais pamatytume, kad jis buvo užblokuotas iš mūsų pusės.
Atsiprašau, kol kas negalėsiu pateikti jums mūsų IP. Vis dėlto norėčiau sužinoti, kurie prievadai paprastai būna naudojami.
SIP naudoja 5060 prievadą, todėl reikėtų patikrinti būtent jį
Praneškite mums, jei vis dar turite problemų
Dar kartą ačiū už jūsų pagalbą. Kaip galėčiau jums parašyti asmeninę žinutę arba el. laišką? Norėčiau, kad patikrintumėte mano IP.
Galite spustelėti šioje lentoje esantį FlyNumber piktogramą ir turėtumėte matyti parinktį siųsti privačią žinutę
Ačiū
Sveiki,
Atsiprašau. Visiškai ne. Nieko panašaus į privačios žinutės siuntimą.
Sveikas
Ką tik tau išsiunčiau asmeninę žinutę =)