שלום,
אנחנו חדשים בשירות הזה. בדקנו העברת שיחות ל‑Gmail ללא הצלחה. כשאנחנו מתקשרים למספר הוא מצלצל פעם אחת ואז מתנתק. כשאנחנו צופים בהיסטוריית השיחות שלנו, השיחות מופיעות עם סטטוס נכשל והסיבה היא “Server Internal Error”.
אנא, כל עזרה תוערך מאוד.
שלום,
אנחנו חדשים בשירות הזה. בדקנו העברת שיחות ל‑Gmail ללא הצלחה. כשאנחנו מתקשרים למספר הוא מצלצל פעם אחת ואז מתנתק. כשאנחנו צופים בהיסטוריית השיחות שלנו, השיחות מופיעות עם סטטוס נכשל והסיבה היא “Server Internal Error”.
אנא, כל עזרה תוערך מאוד.
מצטערים לשמוע
אנא ודא שאתה משתמש בתוכנת Gtalk, ולא ב‑Hangouts או בטלפון בדפדפן Gmail
יש להוסיף את [email protected] לרשימת אנשי הקשר ב‑Gtalk (הוא אמור להופיע בירוק ופעיל)
אם אינך מחויב אליהם, אנו ממליצים בחום להשתמש ב‑SIP, אתה מקבל זיהוי מתקשר, זה בחינם והרבה יותר אמין
תוכל גם להשתמש בלקוח SIP הזה (עם זאת, עיין בפוסט שלמעלה)
אנחנו מעדיפים להשתמש ב‑Gtalk, אני אנסה עכשיו עם יישום שולחן העבודה של Gtalk. האם יש לקוח אחר שעשוי לעבוד?
אתה יכול לנסות את VTOK, זו אפליקציה צד שלישי
VTOK לא נראה לנו כאפשרות. אנחנו מחפשים משהו שנוכל להשתמש בו ב-Windows. כבר הורדתי את Blink.
שיניתי את הגדרות ההפניה ל-PBXww וחיברתי את מודול האדם למודול המכשיר. הגדרתי את שניהם, אני חושב, בצורה מתאימה. הגדרתי את Blink עם פרטי החשבון. ועכשיו זה מצלצל פעמיים אבל אף פעם לא מגיע ל-Blink.
יש הצעות?
נ.ב.: אנחנו מאוד מעריכים את תשומת הלב האדיבה שלכם ואת התגובה המהירה. תודה!
בנוסף, הודעת הלוג בהיסטוריית השיחות הפעם היא:
“Service Unavailable”
מצטער לשמוע
האם תוכל לנסות עם X-Lite? ייתכן שהוא תואם יותר
אנא ודא שאתה יכול לבצע ping לכתובת שרת ה-SIP. יותר מדי ניסיונות כושלים יגרמו לחסימת כתובת ה-IP. אם תנסה לבצע ping לכתובת שרת ה-SIP ותקבל תשובה “unreachable”, הודע לנו מהי כתובת ה-IP שלך ואנו נסיר את החסימה.
אני מניח שאצטרך לנסות עם X–lite.
אני יכול לבצע פינג לשרת. וגם, בפאנל של PBXww, המודול של המשתמש ירוק ומראה שזה Blink 1.2 משהו על Windows. אז נראה שיש תקשורת ביניהם.
יכול להיות שזה חומת אש או אולי אנטי־וירוס שחוסם את SIP 5060 ברשת?
אולי תרצה לנסות בסמארטפון? יש הרבה לקוחות SIP ל־Android / iOS ול־Windows Phone.
עדכן אותנו אם הבעיה נמשכת.
הצלחתי לגרום לזה לעבוד בטלפון אחד. עכשיו ביטלתי את החשבון הזה והגדרתי אותו בטלפון שבו אני באמת צריך את זה, והוא לא מצליח להירשם. אותן הגדרות בדיוק. איזו מידע אני יכול לספק לך כדי שתבדוק למה הבקשות שלי נתקעות (timeout) עם הטלפון השני?
ייתכן שהרשת שממנה אתה מנסה להירשם חסמה את כתובת ה‑IP שלך בגלל יותר מדי ניסיונות כושלים. תוכל לנסות להעביר את הטלפון לרשת אחרת, אולי 3G/4G?
אשמתי, עדיין הייתי על ויי-פיי. אוקיי, אני מסתדר עם אפליקציית הטלפון. אבל זה מראה שיש איזושהי חסימה ברשת של החברה שלי. כנראה פורט בנתב שלי? איזה עצה?
יכול להיות שמדובר בפורט, אבל בבקשה שלח לי בהודעה פרטית את כתובת ה‑IP שלך לרשת ה‑Wi‑Fi, ליתר ביטחון, למקרה שנראה שהיא נחסמה אצלנו.
אני מצטער, לא אוכל לספק לך את כתובת ה‑IP שלנו בינתיים. עדיין, הייתי רוצה לדעת אילו פורטים בדרך כלל מעורבים.
SIP משתמש בפורט 5060, כך שכדאי לך לבדוק את הפורט הזה.
עדכן אותנו אם עדיין יש לך בעיות.
שוב, תודה על העזרה שלך. איך אני יכול לשלוח לך הודעה פרטית או אימייל? הייתי רוצה שתבדוק את כתובת ה‑IP שלי.
אתה יכול ללחוץ על סמל FlyNumber בלוח הזה, ותראה אפשרות לשליחת הודעה פרטית
תודה
שלום,
אני מצטער. בכלל לא. שום דבר כמו לשלוח הודעה פרטית.
היי
הרגע שלחתי לך הודעה פרטית =)