הפניית FlyNumber ללקוח SIP ‏(X-Lite)

היי,

ניסיתי להגדיר לקוח SIP כדי שאוכל לקבל שיחות ולבצע שיחות יוצאות במחשב הנייד שלי, אבל אני כל הזמן נתקל בבעיות. אתמול ביליתי הרבה זמן בניסיון להגדיר את Blink, אבל היום הוא בכלל לא נפתח ובמקום זאת מציג הודעת שגיאה. עכשיו הורדתי את X-Lite ואני בתהליך של ניסיון להגדיר אותו.

האם תוכלו בבקשה ליידע אותי איך אפשר לפתור את הבעיות הבאות הקשורות לכך:

1. מילאתי את פרטי הגדרות החשבון ב־X-Lite לפי הדוגמה שאתם נותנים באתר הזה, אבל אני מקבל הודעה “account failed to enable”.

2. בתיבת Person בלוח ה־PBX מופיע עיגול אדום במקום ירוק.

3. האם תוכלו בבקשה להבהיר איזה מידע צריך להכניס לשדה account name בהגדרות החשבון של X-Lite?

4. הגדרתי את ה־flynumber שלי לעבור לתא קולי בלוח ה־PBX, האם תוכלו גם ליידע אותי איך אני יכול להגדיר תא קולי אחרי הגדרת X_Lite כך ששיחות נכנסות יצלצלו במחשב שלי ואז יעברו לתא הקולי אם אני לא זמין.

תודה.

מצטער לשמוע

כך פרטי ה‑SIP אמורים להיראות ב‑x-lite

נשמע שכתובת ה‑IP שלך ייתכן שנחסמה בגלל יותר מדי ניסיונות כושלים. נסה לבצע ping לכתובת שרת ה‑SIP מהמיקום שלך – אם אינך מצליח, שלח לנו את כתובת ה‑IP שלך (הודעה פרטית כאן, אימייל או פתיחת טיקט)

תודה

היי,

ניסיתי לבצע ping לכתובת שרת ה‑SIP כמה פעמים וקיבלתי הודעה שהבקשה פגה (request timed out). אשלח לך במייל את כתובת ה‑IP שלי. האם תוכל גם להסביר לי כיצד להגדיר תא קולי בהתאם להגדרות שתיארתי בפוסט הראשוני שלי?

תודה.

אתה יכול פשוט לצרף את מודול תיבת הקול מהתפריט בצד שמאל

אנחנו נגדיר את זה עבורך ברגע שנקבל את כתובת ה‑IP שלך

תודה

עריכה: אנחנו רואים שמודול תיבת הקול כבר הוגדר כראוי

כן, בדיוק עמדתי לומר שכבר הגדרתי את זה. פשוט לא הייתי בטוח אם זה יעבוד כמו שזה, כי עדיין לא הצלחתי לגרום ללקוח ה‑SIP לעבוד. שלחתי לך במייל את כתובת ה‑IP שלי יחד עם הקישור לדיון הזה.

תודה.

רק כדי לעדכן, ניסיתי לבצע שיחת SIP יוצאת אבל קיבלתי הודעת שגיאת זמן ריצה ו־X-Lite מציג „מתקשר” בלי שהשיחה יוצאת בפועל. אני לא בטוח מה גורם לבעיה.

תודה

אנא השתמש בפורמט הזה בעת חיוג החוצה

ודא גם שסימנת שיחות יוצאות במודול ה־person ב־PBX

אם לא, סמן אותו והרשם מחדש ב־x-lite

תיבת השיחות היוצאות כבר הייתה מסומנת. אפילו ניסיתי להסיר את ההתקנה, להוריד שוב ולהתקין מחדש, ולהירשם מחדש ל־X-Lite, אבל אני עדיין מקבל את שגיאת זמן הריצה בכל פעם שאני מתקשר, אפילו כשאני משתמש בפורמט המומלץ.

האם קבלת השיחות עדיין תקינה?

האם אתה עדיין יכול לבצע פינג לשרת ה‑SIP כדי לוודא שכתובת ה‑IP שלך לא נחסמה עקב יותר מדי ניסיונות כושלים?

אם אינך יכול לבצע פינג לכתובת שרת ה‑SIP, אנא שלח אימייל/הודעה פרטית או פתח קריאה עם כתובת ה‑IP הציבורית שלך כדי שנוכל להסיר את החסימה.

אנא בדוק גם את הקודקים שבהם נעשה שימוש; מומלץ לנסות G711 ulaw ו/או GSM.

שלחתי פינג לשרת, בפעם הראשונה קיבלתי טיים־אאוט אחד, ניסיתי שוב וזה היה בסדר.

לגבי הקודקים, יש כמה מופעלים כולל G711 ulaw. האם עליי להסיר את האחרים?

בנוסף, אני לא רואה GSM כאפשרות, אבל האם עליי להניח שזה בסדר כל עוד G711 ulaw מופעל?

תוכל בבקשה לנסות שוב?

ניסיתי לבצע פינג שוב וזה עבד מצוין ככל שאני יכול לראות.

כל עוד התגובה אינה “unreachable” אתה אמור להיות בסדר

האם תוכל לנסות למחוק את מודול ה-person וליצור אחד חדש עם סט חדש של פרטי SIP

אנא בדוק גם את היסטוריית השיחות עבור שגיאות רלוונטיות, החשבון שלי > היסטוריית שיחות (הגדר את תאריך ה"עד" ליום אחד בעתיד כדי לראות את השיחות האחרונות יותר)

אוקיי, עשיתי את כל זה אבל אין הצלחה. אני עדיין מקבל את שגיאת ה־runtime. ה־X-Lite מציג “calling” כשאני מחייג, אבל אין צליל צלצול והוא פשוט ממשיך להציג “calling”. אם אני סוגר את חלון ה־runtime, גם החלון של X-Lite נסגר.

בדקתי את היסטוריית השיחות, והיא מציגה רק שלוש שיחות: שתיים מספטמבר ואחת מנובמבר, כך שנראה שחלק מהשיחות בכלל לא נרשמות.

האם שיחות נכנסות עדיין תקינות?

האם שקלת לנסות לקוח SIP אחר? אולי Zoiper?

ניסיתי לעשות פינג קודם וזה נראה בסדר. חוץ מ‑Blink ו‑X-Lite, לא ניסיתי שום לקוח SIP אחר.

אולי אתן ל‑Zoiper ניסיון מאוחר יותר.

תודה

תיידע אותנו אם אתה צריך משהו