Skambintojo numeris neberodomas

Ar kažkas pasikeitė?

Maždaug prieš 3–4 savaites nustojau gauti skambinančiojo numerį kaip įeinantį numerį.
Prieš tai, kai ateidavo skambutis, įeinantis numeris būdavo skambinančiojo numeris.
Dabar įeinantis numeris yra kažkoks atsitiktinis Ispanijos numeris (esu Portugalijoje).

Štai kaip Portugalijoje atrodo įeinantis skambutis, kai skambinama iš mano (347) XXX-XXXX FlyNumber numerio:

^^ tai skambutis į mano FlyNumber, kuris persiunčiamas man. Net neįsivaizduoju, kas tai per Ispanijos numeris.

Anksčiau būdavo taip, kad įeinantis numeris buvo skambinančiojo numeris.
Tokį numerį gaunu iš Skype persiuntimo, ir taip FlyNumber anksčiau man veikė:

^^ Įeinantis skambutis per Skype persiuntimą

Tai įdomu ir čia yra daug veiksnių, įskaitant jūsų naudojamą operatorių ir vietą, iš kurios skambinate…

Pagal el. pašto adresą peržiūrėjome jūsų paskyrą ir pritaikėme keletą pakeitimų FlyNumber numeriui, kurie, mūsų manymu, gali padėti.

Prašome pakartotinai atlikti testą, o jei ko nors prireiks – mes esame čia, kad padėtume.

1 patinka

Tai suveikė, ką bebūtumėte padarę! Dabar skambučiai rodomi su pradinio skambintojo numeriu (mano iPhone jį atpažįsta, todėl rodo, kad skambina kontaktas).

Mano žmona turi tą pačią problemą ir jai tai vis dar vyksta.

Ji turi tą pačią FlyNumber sąranką JAV→Portugalija. Ar turėčiau atidaryti pagalbos (trouble) užklausą iš savo paskyros, kad galėčiau pateikti jums jos informaciją?

Džiugu tai girdėti ir ačiū už atsiliepimą

Taip, prašome atidaryti pagalbos užklausą (ticket) arba parašyti mums asmeninę žinutę su naudotojo vardu/Flynumber

Mes tirsime šį numerį, kad nustatytume, ar šį pakeitimą reikia pritaikyti visiems mūsų Niujorko (NY) numeriams.

Tai ką tik vėl nutiko: įeinantis skambutis mano telefone buvo iš kažkokio ispaniško numerio. Iš skambučių žurnalo matau, kad tai iš tikrųjų buvo JAV 708 numeris.

Vėl gaunu atsitiktinius skambučius iš Ispanijos numerių.

Tas pats asmuo skambina į mano JAV (347) flynumber, ir čia jie kiekvieną kartą pasirodo vis kitokie:
+34 514 812 xxx
+34 514 826 xxx

ir kartais visai nepasirodo. Kažkas neveikia. Padėkite!

Ką tik atnaujinome, prašome išbandyti dar kartą ir pranešti mums, kokį rezultatą gaunate.

Tas pats rezultatas, vis dar neveikia.

Skambinant į mano flynumber (347) xxx-xxxx, kuris nustatytas peradresuoti į Portugaliją, gaunamas įeinantis skambutis iš Ispanijos.
Šį kartą jis buvo iš +34 513 185 xxx. Pabandžiau antrą kartą (2016-04-01 17:00 EST) ir gavau dar vieną įeinantį Ispanijos numerį – +34 514 282 xxx.

Mes tuo rūpinamės ir atliekame keletą testų.

Ką tik vėl išbandžiau – tas pats elgesys. Įeinantis skambutis iš Ispanijos numerio. Dažnai taip pat nutrūksta dar prieš man atsiliepiant.

Ką tik buvo atsiųsta dar keletas pakeitimų, ar gali pabandyti dar kartą…

Pir 04 4 20:04:48 WEST 2016

Skambinu savo 347 skrydžio numeriu → įeinantis skambutis Portugalijoje:

Vis dar neveikia – visi gaunami skambučiai rodomi kaip atsitiktiniai Ispanijos numeriai

Problema kyla su keliais skrydžių numeriais. Padėkite!

Ar galite parašyti mums asmeninę žinutę, su kuriais numeriais tai vyksta..

Kol kas atrodo, kad tai būdinga jūsų numeriui ir (arba) peradresavimo nustatymui. Mūsų komanda šiuo metu tai tiria ir pateiks atnaujinimą kuo greičiau.

Dabar viskas atrodo geriau… kol kas viskas gerai…

Taip, ačiū už atnaujinimą.

Mes nuėjome gana toli per visą procesą, kad padarytume šiuos pakeitimus.

Džiaugiamės tai girdėdami ir praneškite mums, jei ko nors prireiktų.

Ką tik patikrinau ir kitą numerį, ir dabar abu rodo pradinio skambinusiojo numerį. Ačiū! :slight_smile:

1 patinka

Prašom ir ačiū už atsiliepimą

Praneškite, jei ko nors prireiks

Dabar jis visiškai neveikia. Atidarysiu naują temą.