Číslo volajícího se už nezobrazuje

Došlo k nějaké změně?

Přibližně před 3–4 týdny jsem přestal dostávat číslo volajícího jako příchozí číslo.
Předtím, když někdo volal, bylo příchozí číslo číslem volajícího.
Teď je příchozí číslo nějaké náhodné španělské číslo (jsem v Portugalsku).

Takhle vypadá příchozí hovor tady v Portugalsku, když přijde hovor z mého fly number (347) XXX-XXXX:

^^ tohle je hovor na moje flynumber přesměrovaný ke mně. Nemám tušení, co je to za španělské číslo.

Dříve to vypadalo tak, že příchozí číslo bylo číslo osoby, která volala.
Tohle dostávám při přesměrování přes Skype a takhle pro mě dříve fungovalo i flynumber:

^^ Příchozí hovor přes přesměrování Skype

To je zajímavé a hraje v tom roli mnoho faktorů, včetně operátora, kterého používáte, a místa, odkud voláte…

Podle e‑mailu jsme vyhledali váš účet a provedli jsme na FlyNumberu několik úprav, o kterých si myslíme, že by mohly pomoci.

Prosíme, otestujte to znovu a jsme vám k dispozici, pokud budete cokoli potřebovat.

1 Líbí se

To fungovalo, ať jste udělal cokoli! Teď se hovory zobrazují s původním číslem volajícího (které můj iPhone rozpozná, takže se zobrazí jako volající kontakt).

Moje žena má stejný problém a u ní se to pořád děje.

Má stejné nastavení FlyNumber US->Portugalsko. Mám z mého účtu otevřít ticket na podporu, abych vám mohl poskytnout její údaje?

Rád to slyším a děkuji za zpětnou vazbu

Ano, prosím otevřete ticket nebo nám pošlete soukromou zprávu s uživatelským jménem/Flynumber

Budeme toto číslo prověřovat, abychom zjistili, jestli je třeba úpravu provést u všech našich čísel v NY.

Právě se to stalo znovu: příchozí hovor na mém telefonu byl z nějakého španělského čísla. Z historie hovorů ale vidím, že to ve skutečnosti bylo americké číslo z oblasti 708.

Zase mi chodí náhodná španělská čísla.

Stejná osoba volá na moje americké (347) flynumber a tady se pokaždé zobrazuje jinak:
+34 514 812 xxx
+34 514 826 xxx

a někdy se nezobrazí vůbec. Něco je rozbité. Pomoc!

Právě jsme to aktualizovali, prosím otestujte to znovu a dejte nám vědět, jaký výsledek dostanete.

Stejný výsledek, stále nefunkční.

Zavolání na moje flynumber (347) xxx-xxxx nastavené na přesměrování do Portugalska způsobí příchozí hovor ze Španělska.
Tentokrát to bylo z čísla +34 513 185 xxx. Zkusil jsem to podruhé (2016-04-01 17:00 EST) a dostal jsem další příchozí španělské číslo – +34 514 282 xxx.

Máme to pod kontrolou a provádíme několik testů.

Právě znovu otestováno – stejný chování. Příchozí číslo ze Španělska. Často to také spadne dřív, než to stihnu zvednout.

Právě byly poslány další změny, můžeš to zkusit ještě jednou…

Po 4. dubna 20:04:48 WEST 2016

Volám své číslo letu 347 → příchozí hovor v Portugalsku:

Pořád to nefunguje – všechny příchozí hovory se zobrazují jako náhodná španělská čísla

Problém se vyskytuje u více čísel letů. Pomoc!

Můžeš nám prosím poslat do PM, na kterých číslech se to děje…

Zatím to vypadá, že je to specifické pro tvoje číslo a/nebo nastavení přesměrování. Naši lidé to právě teď prověřují a dáme vědět co nejdříve.

Teď to vypadá lépe… zatím je to dobré…

Ano, díky za aktualizaci.

Šli jsme docela hluboko do procesu, aby se tyto úpravy provedly.

Rádi to slyšíme a dejte nám vědět, pokud budete něco potřebovat.

Právě jsem zkontroloval i to druhé číslo a obě teď ukazují číslo původního příchozího volajícího. Díky! :slight_smile:

1 Líbí se

Nemáš zač a díky za zpětnou vazbu

Dej nám vědět, pokud budeš něco potřebovat

Teď je to úplně nedostupné. Otevřu nové vlákno.