Když voláme, hovor se hned přeruší. V historii hovorů ani nikde jinde se vůbec neukáže.
Je mi líto, že se to stalo, prosím pošlete mi do soukromé zprávy FlyNumber nebo své uživatelské jméno, abychom to mohli prověřit.
Edit: Myslím, že jsme to našli – vypadá to, že vaše číslo končí na 1483, je to tak?
Zdá se, že teď by mělo být vše v pořádku, prosím otestujte to znovu.
Ano, je to číslo končící na 1483. Stejný problém – hovor se ukončí hned po vytočení. Nezobrazí se v historii. Otestováno u více operátorů.
Je nám líto, že se to stalo, naši místní partneři to již řeší a dáme vám vědět co nejdříve.
Jsou nějaké novinky ohledně tohoto problému?
Omlouvám se za zpožděnou aktualizaci, a proto jste byli informováni přímo.
Číslo funguje a mělo by být testováno z Dominikánské republiky – tak je to u většiny bezplatných (toll‑free) čísel.
Z místního čísla v DR končícího na 4321 jsme uskutečnili místní hovor.
Bezplatná čísla v DO by při vytáčení měla vypadat takto:
809xxxxxxx / 1809xxxxxxx / 849xxxxxxx / 1849xxxxxxx
Existuje nějaký způsob, jak na tomto čísle povolit mezinárodní hovory? A je toto číslo přenositelné?
Obecně platí, že bezplatná čísla (toll-free) nejsou dostupná mimo svou domovskou zemi, nejde o nic specifického pro Flynumber – takto bezplatná čísla fungují obecně (po celém světě).
Musel byste kontaktovat nového operátora/poskytovatele – my žádné legitimní přenosy čísel neblokujeme.
Více informací zde
Místní hovory nefungují, v historii se zobrazuje chyba obsazeno.
To teď vypadá na jiný problém – hovory v logách vidíme, takže přicházejí, ale zdá se, že přesměrovací číslo (to číslo 1347) je obsazené nebo mimo provoz. Znovu si ověřte číslo a ujistěte se, že nedochází ke konfliktu v tom smyslu, že vytáčíte FlyNumber ze stejného zařízení, na kterém „žije“ to číslo 1347.
Možná budete chtít zkusit VoIP jen pro test.
Nastavte „host“ na iptel.org a „user/extension“ na music, abyste rychle otestovali svůj FlyNumber. Když na číslo zavoláte, uslyšíte hudbu.
když se pokoušíme o přenesení čísla, dostáváme tuto odpověď: Číslo určené k přenesení není přiřazeno žádnému operátorovi, proto není přenositelné. Čísla, která nejsou přiřazena, nejsou podporována pro přenesení.
Aby se tento problém vyřešil, vy nebo váš zákazník (jakožto vlastníci čísla) byste měli kontaktovat operátora a požádat o zajištění přenositelnosti tohoto čísla.
Ahoj @Renzo747,
je v tom zapojeno několik vrstev. Skutečnost, že ti to říká tvůj poskytovatel, mi naznačuje, že problém je na jejich straně, ne na naší. U žádného z našich čísel neblokujeme porty; pokud je ale například podkladový operátor uvolňuje jen v blocích, mohlo by to být problémem.
Mohl bys je požádat, aby podali požadavek a zjistili, jestli nakonec dorazí k nám?
Číslo funguje, mohu volat do Argentiny. Ale místní hovory selhávají.
Ahoj @Renzo747,
mohl bys mi prosím poslat do soukromé zprávy číslo DR, ze kterého se volalo? V logách vidíme jedno končící na 2096, které při přesměrování na tvoje číslo dostalo obsazovací tón.
Můžeš ho také vidět v Můj účet > Historie hovorů.
kluci, můžete prosím zkontrolovat můj nedávný update k tématu
Ahoj @DomenikoHibroj – prosím podívej se sem