Persiųsti Flynumber į mobilųjį numerį, kuris NĖRA vietinis

Sveiki,
norėčiau sužinoti, ar svetainėje nurodyti tarifai skambučių peradresavimui į mobilųjį telefoną galioja bet kuriam mobiliam telefonui, nepriklausomai nuo to, ar mobilusis yra vietinis, ar ne.
Tikslinant: turiu mobilųjį telefoną iš savo gimtosios A šalies ir šiuo metu esu B šalyje.
Turiu Flynumber numerį A šalyje, kuris yra peradresuojamas į mano mobilųjį (priklausantį A šaliai), kuris dabar yra B šalyje.

Ar įeinančių skambučių tarifai bus tokie, kokie nurodyti B šaliai, nepaisant to, kad mano mobilusis neturi B šalies numerio (vietinio numerio)?

Ačiū
Israel

Sveiki

Kad būtų paprasčiau, pasinaudokime šiuo scenarijumi

A – Izraelis
B – JAV

Jei esate JAV ir turite savo Izraelio mobilųjį telefoną, skambučius iš savo FlyNumber numerio gausite 0,07 USD už minutę tarifu (Izraelio mobiliojo telefono tarifas). Su JAV tarifais nieko bendro neturėsite, nes nukreipiate FlyNumber į Izraelio mobilųjį telefoną ir tai yra viskas, ką mes žinome.

Nesvarbu, kur yra jūsų telefonas ar kas skambina į FlyNumber. Mes tiesiog paimame Izraelio FlyNumber ir nukreipiame skambučius į įprastą telefono numerį už minutinį tarifą.

Vienintelis būdas, kaip minutiniai tarifai gali pasikeisti, yra tas, jei prisijungiate prie savo FlyNumber paskyros ir realiai pakeičiate, kur nukreipti skambučius.

Praneškite, jei tai nepadėjo visko paaiškinti

Atsakymas aiškus!

Dabar, kad uždaryčiau visas kitas spragas, kurias turiu:

1. Noriu naudoti jūsų vidinius SIP adresus, kad gaučiau nemokamus neribotus įeinančius skambučius.
    Aš užsirašiau žingsnius, kaip pasiekti šį tikslą, taip, kaip juos suprantu. Ar galėtumėte tai patikrinti, patvirtinti ir atsakyti į kelis klausimus?

1 žingsnis – Gauti Flynumber paskyrą

2 žingsnis – Gauti SIP paskyrą iš PBX / Virtual Phone System Flynumber sistemoje, prisijungus prie PBX Grid ir nutempiant „Persons“ modulį ant tinklelio, įvesti vardą ir tada pasirinkti VOIP > Device.

3 žingsnis – Aš gausiu langą, kuriame bus rodomi SIP paskyros duomenys.
Čia turiu kelis klausimus:

Spėju, kad: username, password, server port atsiras automatiškai.

O kaip dėl kitų parametrų: caller ID name, Internal caller (kas tai?), caller ID,
CLID auto match (kas tai?) Ar turiu įvesti šiuos parametrus?

4 žingsnis – Atsisiųsti SIP klientą (Bria, Acrobits) į savo Android telefoną

5 žingsnis – Įvesti SIP adreso informaciją į SIP klientą

6 žingsnis – Nukreipti Flynumber – ką čia turiu įvesti?

Ačiū,
Israel

Taip, informacija sugeneruojama automatiškai

Caller ID name yra tik vidinis pavadinimas, galite įvesti bet kokį, visiškai atsitiktinį

Auto CLI yra tam, jei turite kelis Flynumbers. Pavyzdžiui, jei turite Izraelio ir JK Flynumber, galite turėti vieną SIP paskyrą, kuri rodys vieną ar kitą skambintojo ID, priklausomai nuo to, į kurią šalį skambinate

Skambinate JK numeriu ir jūsų JK Flynumber rodomas kaip skambintojo ID. Skambinate į Izraelio mobilųjį iš tos pačios SIP paskyros ir Izraelio Flynumber pasirodo kaip skambintojo ID kitam asmeniui

Toliau viskas daugiausia priklauso nuo jūsų SIP kliento ar VOIP telefono. Kol tinkamai užregistruosite savo įrenginį ar programinę įrangą, mes neturėsime jokių problemų su skambinimu ir skambučių priėmimu

Praneškite mums, jei turėsite dar kokių nors klausimų

Sveiki,
ačiū. Labai sužavėjo operatyvumas.
Vis dar turiu keletą papildomų paaiškinimų.

1. Ar procedūra nuo 1 iki 6 žingsnio mano ankstesniame laiške buvo teisinga?

2. Kas yra „internal caller parameter“ SIP prisijungimo duomenyse? Ar jis sugeneruojamas automatiškai, ar turiu jį įvesti pats?

3. Flynumber nukreipimas į PBX SIP – ar tai pasiekiama įvedant SIP prisijungimo duomenis į SIP klientą (Bria, Acrobits) mano „Android“ telefone?

4. Kokias rekomendacijas turite: Bria, Acrobits ar kitas?

5. Turiu du mobiliuosius telefonus. Kai išvykstu į užsienį, vienas lieka Izraelyje, o kitą pasiimu su savimi. Noriu nustatyti „follow me“ funkciją tam mobiliajam, kuris lieka Izraelyje, į savo Izraelio Flynumber, kuris persiųs skambutį į kitą mano mobilųjį, esantį su manimi užsienyje. Ar tai įmanoma?

Dar kartą ačiū,
Israel

Žinoma

Taip, tai buvo teisinga, kai tik baigiate sukurti naują SIP įrenginį PBX sistemoje, ta informacija tampa aktyvi ir veikianti

Tai neprivaloma – tai skirta tam, jei norite savo SIP paskyrai priskirti vidinį numerį (extension), kurį kitos SIP paskyros jūsų PBX tinkle galėtų skambinti ar peradresuoti skambučius.

Taip, teisingai

Mums patinka Acrobits, ji gali priimti skambučius net jei neveikia fone – didelis baterijos tausojimas

Taip – daugelis naudotojų daro būtent taip, tik įsitikinkite, kad peradresuojate Izraelio mobilųjį į savo Izraelio Flynumber prieš išvykdami. Tuomet galėsite siųsti skambučius bet kur..

Ačiū. Vis dar apdorojų informaciją ir galvoju, ar galiu turėti daugiau klausimų.

Skamba gerai, jei ką nors sugalvosi, drąsiai parašyk čia arba sukurk naują temą

[Jungtinė Karalystė]