Virtuální mobilní telefonní číslo pro Kolumbii

V současné době mám prostřednictvím Skype virtuální mobilní telefonní číslo pro Kolumbii v Jižní Americe, které mi umožňuje volat a přijímat hovory. Vzhledem k tomu, že Skype končí, rád bych věděl, zda FlyNumber nabízí podobnou službu, jaké jsou ceny a zda si mohu své číslo ze Skype přenést.

Pokud přenesení není možné, mohl byste mi prosím sdělit cenu za získání nového virtuálního mobilního čísla (nikoli místního nebo pevné linky) pro Kolumbii, včetně všech cenových podrobností?

Děkuji.

Bohužel se v tuto chvíli nezdá, že bychom byli schopni provést přenesení čísel v Kolumbii (můžeme vám však nabídnout nové kolumbijské číslo).

Abychom měli 100% jistotu, můžete nám poslat celé telefonní číslo v soukromé zprávě (DM/PM) a my vám to potvrdíme.

Ale nabízíte virtuální MOBILNÍ čísla pro Kolumbii? Ne pevné linky/místní, ale mobilní. Pokud ano, jak funguje cenotvorba? Můžete být co nejkonkrétnější?

Ano, máme mobilní čísla Kolumbie 57-30, nicméně v tuto chvíli nenabízejí možnost SMS.

Číslo by stálo 14,95 $ měsíčně a můžete přijímat neomezené hovory přes něco jako sip2sip.

Případně můžete zvážit náš telefonní systém pro uskutečňování a přijímání hovorů z tohoto čísla.

Mohu přijímat neomezené množství hovorů přes něco jako sip2sip… Znamená to, že jiná platforma je odlišná od FlyNumber? A byly by tyto přijaté hovory zdarma? Je váš vlastní telefonní systém za příplatek? A k čemu slouží Panel? Mějte prosím na paměti, že mluvíme o virtuálním mobilním telefonním čísle pro Kolumbii pořízeném jako fyzická osoba, ne jako firma.

Ano, to je správně.

Přesně tak, když hovor přijímáte přes VoIP, je to zdarma. Není to úplně jiná platforma, spíš integrace. Můžeme přesměrovat hovory z FlyNumber na jakékoli VoIP řešení (pokud to umožňuje).

Více informací zde

Ano, je to za další poplatek.

Pomocí „panelu“ můžete spravovat tok hovorů / nastavení.

Krátké video zde, které vám to do určité míry ukáže.

To je v pořádku, číslo můžete používat pro osobní účely.

Je sip2sip totéž co VoIP? Abych mohl přijímat hovory zdarma, můžu si vybrat kteroukoli z těchto možností? Umožní mi VoIP nebo sip2sip také volat na místní kolumbijská čísla? A byly by tyto hovory také zdarma? Chápu správně, že tyto integrace jsou odlišné od vašeho vlastního telefonního systému a panelu, je to tak? Takže pokud si pořídím kolumbijské virtuální mobilní telefonní číslo a budu používat VoIP, budu muset platit jen 14,99 $ měsíčně, správně? Mohl bych platit ročně a mít slevu?

Přesně tak, jsou odlišné. Můžete použít sip2sip pro odchozí hovory; to však může věci zkomplikovat – musel byste je kontaktovat a ujistit se, že vaše kolumbijské FlyNumber je nastavené jako odchozí ID volajícího.

Jako alternativu vám můžeme nabídnout náš telefonní systém za 9,95 USD místo obvyklých 14,95 USD – tím by se odchozí hovory přes nás zjednodušily (stále by ale platila minutová sazba za odchozí hovory).

Ano, pokud budete používat jen přímé VoIP, platí se pouze měsíční poplatek za číslo. Už teď máme poměrně konkurenceschopné ceny; nicméně pokud se rozhodnete objednat číslo na 12 měsíců, můžeme vám ho nabídnout za 12,95 USD za samotné číslo. (Pošlete mi soukromou zprávu se svým uživatelským jménem)

Omlouvám se, ztratil jsem se mezi částkami 9,95 $, 14,95 $ a 12,95 $. Mohl byste mi prosím znovu vysvětlit každou z těchto cen? Můžu mít virtuální mobilní telefonní číslo pro Kolumbii s bezplatnými příchozími i odchozími hovory za 9,95 $, pokud použiji váš telefonní systém? Ve skutečnosti bych raději používal jen to, co nabízíte vy, než abych musel připojovat/integravat jiné aplikace/systémy. Samozřejmě to také závisí na ceně.

S aktivovaným telefonním systémem byste platil jak za telefonní číslo, tak za telefonní systém.

Celkem tedy, pokud zvolíte roční platbu, by to bylo 9,95 $ měsíčně za telefonní systém a 12,95 $ měsíčně za kolumbijské číslo (asi 23 $ měsíčně) – plus sazba za minutu za odchozí hovory.

Takže pokud plánuji primárně používat virtuální mobilní číslo pro Kolumbii k přijímání hovorů, ale v některých případech použiji sip2sip pro odchozí hovory, celková cena, kterou bych musel zaplatit, by byla 14,95 USD měsíčně. Pokud ano, bude to stejné i v případě, že zaplatím ročně?

To by mělo fungovat; možná ale budete chtít kontaktovat je, abyste se ujistil, že zobrazují vaše FlyNumber jako odchozí identifikaci volajícího (caller ID).

Z naší strany je to správně. Za odchozí hovory budete muset platit sip2sip.

Můžeme to snížit na efektivních 12,95 $ měsíčně, pokud zaplatíte rok předem – stačí otevřít ticket s odkazem na tento příspěvek a my cenu upravíme.

Kdybych chtěl virtuální mobilní číslo pro Kolumbii jen na přijímání hovorů, ne na jejich uskutečňování, pokrýval by to tarif 12,95 $/měsíc (na rok)? Musel bych kvůli tomu používat ještě nějaké jiné platformy?

Ano, to by pokrylo.

Ne tak úplně jinou „platformu“ – jen bezplatnou aplikaci jako Zoiper, kterou byste používal na přijímání hovorů. Tento blogový příspěvek vás tím provede krok za krokem.

Dejte mi prosím vědět, pokud budete mít další otázky.

Co musím udělat, pokud chci službu zrušit nebo ji neobnovovat? Můžu si neukládat konkrétní platební metodu?

Můžete vypnout automatické obnovení u čísla a po vypršení platnosti se samo zruší.

Více informací/podrobností zde

Můžete také zrušit své předplatné PayPal (lze to provést přímo v My FlyNumbers na PayPalu).

Pokud jste použil(a) kreditní kartu, stačí tuto kreditní kartu smazat.

Ano, můžete přidávat prostředky ručně přes PayPal. Nebo přidat prostředky přímo kreditní kartou a poté kreditní kartu odstranit (dole v Můj účet > Nastavení účtu).

Takže, shrnuto, pro virtuální mobilní číslo pro Kolumbii, pouze pro příjem hovorů:

• Měsíční platba 12,95 na rok by měla stačit
  • Budu si muset založit účet na SIP2SIP a pak si stáhnout aplikaci jako Zoiper, abych mohl hovory přijímat zdarma
  • Ve svém FlyNumber účtu mohu spravovat platby, platební metody a obnovování
  • Pouhým vypnutím možnosti automatického obnovování ve svém FlyNumber účtu mohu své předplatné zastavit/zrušit

Je něco, co mi uniká? Jak mám začít s žádostí o virtuální mobilní číslo pro Kolumbii a jaké kroky mám následovat, abych ho získal?

Správně, u nabídky 12,95 měsíčně je potřeba předplatit si službu na rok, jinak je cena 14,95 měsíčně.

Správně.

Ano, to je správně.

Ano, můžete také kliknout na „Cancel“ přímo u čísla v části Můj účet > My FlyNumbers (klikněte na podrobnosti u svého čísla).

Vypadá to, že máte vše pokryté, můžete začít kliknutím na „sign up“.

https://www.flynumber.com/signup

Děkujeme a jsme vám k dispozici.

Takže, po založení účtu u FlyNumber, co mám dělat dál? Nastavit Sip2Sip a Zoiper?
Ve druhém kroku „How do you like to use your FlyNumber“ jsou 4 možnosti. Podle toho, co jsem už popsal, a s ohledem na to, že budu používat bezplatnou aplikaci jako Zoiper, kterou z těch možností mám zvolit: „Easy connect with VoIP providers“? A pak mám vybrat Sip2Sip? Co mám napsat do „additional details“?
Mohl byste mi prosím dát přehledný krok‑za‑krokem seznam toho, co mám udělat, abych získal virtuální telefonní číslo, včetně toho, kde musím zaplatit a kde získám potvrzení o platbě za celý rok?

Ahoj

Opravte a zadejte uživatelské jméno sip2sip.

(Mějte na paměti, že všechno toto lze kdykoli upravit přes váš panel)

Tento příspěvek vás tím také provede

Po výše uvedeném kroku si můžete pro číslo zvolit 12 měsíců a systém si vyžádá platbu. Platbu upravíme podle dohody, jakmile uvidíme objednávku (a vrátíme rozdíl).