מדריך לחיבור המספר החדש שלי ל‑CallCentric?

שלום,

אני לא בטוח/ה איך להגדיר את המספר שלי. אני מתקשר/ת למספר והוא אומר “לא זמין”. הורדתי את CallCentric לטלפון שלי ויצרתי שם חשבון. הכנסתי את מספר ה-Callcentric שלי בשדה Enter Details (בלוח הבקרה של flynumber) אבל זה עדיין לא עובד. איך אפשר לחבר את מספר הטלפון ל-CallCentric? האם יש מדריך צעד-אחר-צעד?

תודה רבה

היי,

אנחנו רואים שההפניה ל־Callcentric שלך מוגדרת כראוי.

היסטוריית השיחות שלך מציגה שגיאות, ייתכן שהבעיה היא באפליקציה שבה אתה משתמש בצד שלהם. תוכל לנסות לבצע איפוס?

הרגע הסרתי את האפליקציה והתקנתי אותה מחדש מ־PlayStore. היא עדיין מציגה שהמספר אינו זמין. האם יש משהו שאני אמור לעשות מלוח הבקרה (Dashboard) של CallCentric?

אנחנו רואים שהשיחה נדחתה מהצד שלך (לפי היסטוריית השיחות)

במה אתה משתמש כדי לענות לשיחה? אם זה ה‑SIP שלהם, ייתכן שההגדרה בלקוח ה‑SIP שלך שגויה

עדכן אותנו ונוכל לעזור גם עם ה‑SIP שלנו

התקנתי את CallCentric על הטלפון הנייד שלי, אז אני אמור לענות לשיחה דרך הטלפון הנייד, נכון?
אני לא מבין כלום ב‑SIP. יש איזה צעדים שאני צריך לבצע?
תודה

האם יש לוג מהאפליקציה שאתה יכול לפרסם?

אני לא בטוח למה אתה מתכוון. אבל ברור ש-CallCentric כנראה לא מחוברת למספר הטלפון שסיפקת לי.

היי

אנחנו שולחים את השיחות לחשבון Callcentric שהזנת. אולי אם תבדוק את ההגדרות של האפליקציה יש שם יומן (log) של מה שקורה, כדי שנוכל לעזור לאבחן.

בינתיים הגדרנו עבורך את ה‑SIP שלנו ושלחנו לך הוראות דרך מערכת הכרטיסיות (ticketing system).

הצלחתי לגרום לזה לעבוד באמצעות Zoiper כשאני נמצא בקנדה. עם זאת, אני צריך שזה יעבוד עבור מישהי שגרה בפיליפינים (אותו מספר קנדי ואותה מידע), והיא מקבלת שגיאה.
האם צריך לעשות משהו נוסף עבור הפיליפינים?
תודה

נראה שזה עובד עכשיו. תודה רבה לך

שמח לשמוע ותודה על המשוב

בשמחה רבה, אני כאן אם תצטרך משהו