ניתוב DID ל-VOIP/ITSP נכשל

הרגע רכשתי מספר DID מ‑FlyNumber ואני מעוניין להפנות אותו לחשבון WebCallDirect שלי.

בקטע ההפניה (Forwarding) ניסיתי לבחור VOIP ולהוסיף sip.webcalldirect.com, ואז בקטע הפרטים (Details) פשוט הוספתי את שם המשתמש שלי. ניסיתי גם לבחור ITSP, ואז לבחור WebCallDirect ולהזין את שם המשתמש שלי ב‑WebCallDirect בקטע הפרטים. לצערי, בכל פעם שאני מנסה להתקשר למספר ה‑DID שלי לאחר הגדרת אחת מאפשרויות ההפניה הללו, אני מקבל שגיאת מספר לא תקין (Invalid Number).

בדקתי את הדברים על‑ידי הגדרת הפניה למספר טלפון נייד רגיל. כאשר התקשרתי אז למספר ה‑DID שלי, הטלפון הנייד צלצל, ולכן ההפניה עובדת.

יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון עם ההפניה ל‑WebCallDirect?

תודה.

מצער לשמוע שיש לך בעיות

אנחנו יכולים לשלוח את השיחות לכל SIP uri, אבל זה תלוי בספק שלך שיטפל בשיחות כראוי.

היסטוריית השיחות שלך תראה את התגובה שאנחנו מקבלים. ייתכן שתרצה לבדוק איתם שספקים חיצוניים יכולים לשלוח שיחות ל‑SIP uri. הנה כתובות ה‑IP שלנו למקרה שהם צריכים לדעת מאיפה השיחות מגיעות.

אתה יכול להשתמש באפשרות ההפניית השיחות “VOIP” תחת החשבון שלי > ה‑FlyNumbers שלי

אז אם ה‑uri הוא [email protected]

Host הוא webcalldirect.com
Details הוא phil

עדכן אותנו אם אתה נתקל במשהו נוסף

תודה על התשובה הסטנדרטית, שקראתי כבר קודם בדיונים אחרים.

כפי שפירטתי בפוסט הראשוני שלי, בחרתי באפשרות ITSP, בחרתי ב‑WebCallDirect ואז הוספתי את שם המשתמש שלי ב‑WebCallDirect בחלק של הפרטים.

אם ספק ברשימת ה„קל להגדרה” למעשה לא עובד, זה לא ממש קל להגדרה ואולי אפילו לא שווה להציע אותו כאפשרות. האם FlyNumber בודקת באופן קבוע את הספקים הכלולים ברשימת „קל להגדרה”?

רשימת ה-“Easy to setup” פשוט תפיץ עבורך את ה-SIP URI host. הצענו קודם להשתמש ב-“VOIP” כדי להישאר צעד אחד מרוחקים.

האם תוכל לשלוח לנו את שם המשתמש שלך? האם אתה רואה משהו בהיסטוריית השיחות?

הגיע הזמן שנבדוק את החיבור שלנו עם webcalldirect, אבל יש סיכוי טוב שאם יש חסימה כלשהי, היא תהיה בצד שלהם.